lördag 22 april 2023

Lördagkväll 22 Abril

Var tvungen att posta 1 kuvert vilket gjorde att man fick ta promenad idag.
3 gånger denna vecka tog man tillfället i akt och köpte 2 glassar 1 pinne 1 strut vilket gjorde att de sista slantarna sinade men man hann i vilket fall köpa det mest nödvändiga potatiskroketter och dryck.
Dyra drycker men ack så bra. Återanvänder dem tillsammans med en resorb flaska så 3 flaskor medtages varav 2 fylls med vatten och 1 tablett vätskeersättning samt flaska 3 har man 1 tub med vätskeersättningstabletter på jobbet vilket blir 3 flaskor vilket man behöver förutom 1 liter vätska till lunch vilken man sällan tömmer. 4 tabletter per dag krävs för elektrolyt återställning.
Aldrig helt lätt att stava...mm ja. De som gjorde detta plakat kunde ha gjort korrektur läsning innan men men.
Föga förvånande. Säkert bättre priser och mer lättillgängliga livsmedel utgör en hel del underlättande.
Ser lovande ut, att slippa skifta till sommardäck på något tag. Tur att man inte hängt undan vinter kläder.
Man har haft några stycken, Cruzer Blade som denna hette funderar man var den tog vägen? Försvann eller något?
Den var säkert bra, det är säkert som med mycket annat plötsligt finner man den undangömd i någon låda alternativt försvunnen. Upptäckte att man hade haft en i alla fall när man kollade innehållet på externa hårddisken. Nåja, den är där den är.
Fiskarna trivs i sina akvarium liksom
klogrodorna som till antalet är cirka 7 dessa stortrivs och man lyckas hålla dem vid liv efter dessa år av försök men så har man helt förändrat förhållningssätt till att utföra förändringar i akvariet.
Fiskarna i stora akvariet trivs utmärkt med tillvaron. De får vad de behöver när de behöver och har rejäla ytor att röra sig på. Sådant är livet i trakterna. Någon laptop har det inte blivit ännu men tids nog kan det komma att bli något. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Glass i värmen är ett vinnande koncept. USB minne kan vara ett alternativ till SSD enheter även eMMC chip när bägge är betydligt högre bräcklighet hos än fysiska hårddiskar. Det bästa är fysisk hårddisk och DVD brännare så att man kan skapa säkerhetskopior på det mesta på de media som tyvärr är fastlödda permanent meningen är att du ska köpa nytt lämna det gamla på åvc miljarder till kapitalisterna.

    SvaraRadera
  2. Aldrig fel med glass i värmen som var förra veckan. Sällan tänkte man på vilken sorts minnen man köpte förr man köpte de till bra pris i förhållande till kapacitet. Har även minneskort standardformat som sitter i digital kamera och digitala videokameran samt det senaste man köpte ett USB-C minne eller sticka som de allmänt kallas, reservlager ifall något inträffar med speldosan "gött å finn" som en del uttrycker det.

    SvaraRadera