onsdag 12 april 2023

Glädje I All Sorg

Sorgen att anhörig inte får se hur bra det är, det man fick av anhörig.
Fantastiska pjäser till den utomordentliga sängen man fick förra året! Det bästa av det bästa man inte förtjänat att få. Men anhörig med hjärta av dyrbarare än allt dyrbart.
Tack så mycket för allt i livet! Är det minsta man kan uttrycka fastän anhörig inte längre finns i livet. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Obeskrivligt hur mycket man saknar en anhörig som betytt allt och absolut ingenting i denna värld kan på minsta sätt ersätta den kärlek den anhörige delat per syskon så att varje syskon fått känslan av att vara unik! Finns oftast endast en av föräldrarna som innehar denna eviga kärlek till sina barn och barnbarn. Må anhörig vila i fred och frihet tillsammans med andra släktingar som gått bort.

    SvaraRadera
  2. Såhär snart en vecka sedan känns det ännu något kaotiskt och det kommer ta lång tid innan man börjar ta in och smälta successivt vad allt innebär efter detta. Som ett år på 80 talet är nästan likt ett svart hål efter anhörig som gick bort. Man minns inte mycket av det året eller dess händelser annat än personliga detaljer.

    SvaraRadera