lördag 1 april 2023

Inte Blev Det Så (Utan Så)

Istället blev det att "lufta" bilen när man inser att man måste utöka ekiperingen när det är bra länge sedan. Bilen startade så det blev att åka iväg till närmaste affär som har vad man behöver.
Upptäckte att det var bambu så då får man se huruvida man tål materialet eller klåda uppstår. Har dock aldrig varit några problem med tee shirts och annat man köpt tidigare där.
Storleken stämmer så då återstår att se hur de fungerar, det är ju närmast kroppen med underkläder så då vill man ju att det fungerar även om man blir varm i kroppen. Kanske de är bättre än de man har men i annat material?
Allt kostar så även underkläder. Sötebrödsdagarna är över, dags att ta ansvar för den egna personen. Tidigare år har mor bistått med kläder även under kläder men de åren är för länge sedan förbi. Blir lite si och så med ekiperingen när man inte behövt ansvara personligen.
Något kan man unna sig när det så sällan händer så det blev en falla fel tallrik god välsmakande med lämplig sallad 🥗 till som ingår. Can a biz tro.

Så nu närmast blir det att tvätta underkläder så att man har utbyte framöver. Hade 3 par boxer totalt vilket blir väl lite och alltför ofta tvätta än nödvändigt! Det sämsta är att man inte har någon egen tvättmaskin så det får bli något att försöka spara ihop till.

3 kommentarer:

  1. Man kan försvara användning av bilen med att man ytterst sällan använder den numera. Det blir så när man inte har helgjobb längre och övriga tider står den där den står. Åtgärder blir när möjligheterna ges. Den är nog bränsleekonomiskt snålställd då tankmätaren knappt rör sig. Skönt att ha tillgång till den när allt kommer omkring och man slipper åka "kommunalt" helgtid när avgångstider är de sämsta tänkbara och det tar timmar för något enstaka ärende!

    SvaraRadera
  2. Slarvig butik! Blev "medlem" år 2019 då skall medlemskap gälla så länge man handlar där oavsett frekvent eller sällan! Så är icke fallet så då bayzade man i det och det är ju lika bäst det när dom inte har bättre ordning än att man upptäckte nyss att 1 förpackning var 9XL i sin ordning medan andra förpackningen är 8XL slarvigt av en butik! Hade det varit Rusta eller liknande hade man haft överseende med oordningen men inte denna! Nåja, man får väl se hur man kan använda plaggen vilket är det väsentliga i sammanhanget. Sedan har man tappat lilla semi Nano förtroendet för dessa tyvärr!

    SvaraRadera
  3. Får väl se huruvida det är någon som helst "kvalitet" i bambu materialet eller att de håller någon användning sedan är det hål eller revor då vet man att det inte rör sig om varken bomull eller för den delen Hampa. Boing Boom Tschack!

    SvaraRadera