onsdag 12 april 2023

2014 Var Ett År Som Föregående Tillika Efterföljande!

Kan verka tjatigt men ack så nödvändigt. Väl värt att dokumentera det förflutna.
Ett Magazine som inte kändes så intressant att köpa men man gjorde det ändå där och då. Kan hända att CD skivan var desto bättre.
Inte räckte det med 1 magasin utan 3 för att kanske finna något intressant tillika läsvärt eller så var utgångspunkten CD skivorna. Dessutom fick man 2-3 magasin till priset av vad 1 magasin kostar idag. Iofs var det här för 11 år sedan och tiderna hyggligare allmänhet än efter pandemin. Tider förändras markant.
Var nog ett schysst nummer som knappast finns kvar i dagsläget åtminstone inte i ens ägo CD skivan var inte heller något bra men kunde lyssnas till trots allt.Joppeidihejda.
Betydligt mindre bra än viss förväntan. Även om man inte hade någon egentlig sådan! Somliga magasin lyckas andra inte och denna lyckades inte!
Det numret kan hända finns kvar åtminstone fanns det en längre tid. Numera köper man aldrig dessa tidningar när man tycker att mycket har man läst tidigare vilket man också upplevt där vetenskapliga tidskrifter skrivit om samma ämne men med skilda år emellan dem samt kanske lite förändringar i texten vilket föranleder att man inte orkar bry sig längre om dessa tidningar. De får satsa på sitt nätverk av trogna följare och prenumeranter som outtröttliga fortsätter köpa eller prenumerera.

2 kommentarer:

  1. Precis som livets berg och dalbana är det identiskt med musik Magazine som försöker göra sitt bästa och ändå bredda antalet läsare kanske locka nya prenumeranter och då kan det bli mindre uppskattat hos läsare som inte har intresse för artiklarna och artister som band som inkluderar magasinen. Finns naturlig begränsning hos de allra flesta så är det bara.

    SvaraRadera
  2. Dess bättre är att många låtar från 2011-2014 har högsta affektionsvärde när de får en att stanna upp, fundera och låtar har satt sig på näthinnan och man har sällan tidigare upplevt dess like! Vissa vet man vilka det är medan andra måste man spela för att få veta vilka det är. Antagligen därför man laddat in så många olika Magazine album för att det oftast är tidlös musik vilket enkelt kan beskrivas som något man kan lyssna på upprepade gånger utan att tröttna. Upptäckte det för åtskilliga år sedan.

    SvaraRadera