lördag 29 april 2023

Inlägg 3: Fann Bilder... (Föga Förvånande)

Kvällen är kommen men inte riktigt natten. Natten? Vad är det när man haft sömnproblem sedan barnsben? Vet att det förvärrades genom idiotin "sommartid/vintertid" åren dessförinnan var allt som det skulle.
Fann en egen inläst bild på omslaget till Modern Psykologi nr 3 2013, kände igen framsidan och minns att man prenumererade på den åren 2012-2013 eller längre. När man tröttnade på att ha lästa nummer samlade i hög så skänkte man sonika bort dem! Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess vilket är en bidragande orsak att minnet sviktar.
Sommar nummer eller nummer 6 år 2013 vilket man fann bild på i filmappen XP på externa hårddisken. Ett av alla nummer man läst och skänkt bort därefter. En del andra vecko eller månadstidningar har hamnat i pappers återvinningen för att man aldrig haft, har eller bryr sig om att ansluta sig till något kontakt nätverk. Can a biz tro.

Därmed sätter man punkt för ikväll och mycket mer hade väl gått att säga men det orkar man inte av naturliga skäl. Självklart är det hyckleriernas famlande värld man genomskådat där bekanta plötsligt blir fienden, vänner plötsligt blir dödliga fiender och många mord som bestialiska dödsfall kan uppmärksammas i media många är de med psykisk ohälsa som sällan får uppmärksamhet och ju längre tiden går desto fler får oläkbara sår. Det är den tiden vi lever i medan somliga lever i en inkapslad värld de aldrig lyckas komma ur.

1 kommentar:

  1. För tio år sedan när det var betydligt bättre tider även gällande den tidskriften! Sedan gick det utför ett tag och man hade inte tid att köpa några som helst nummer av den lika lite som mycken annan litteratur det var bara att slita och jobba på som gällde.

    SvaraRadera