lördag 1 april 2023

Hälg Vad Fan Då!

Äntligen Helg efter en vecka av idioti dårskap och all annan helvetes skit! Skulle bara vilja
När man handlade i tisdags blev det 2 påsar godis. 2 favoriter jordgubb och lakrits sk naturgodis och de var riktigt hyfsade trots allt. Köper dom aldrig mer igen för man är för kritisk för att köpa grisen i säcken numera!
Lyssnar för närvarande på den skivan och har öppnat magasinet och kan konstatera att det kan bli intressant med alla artiklar men snabbt passera reklamen. Blir en helg i totala Lugnets tecken. Har ingen som helst lust eller ork att göra några som helst utflykter.
Massa bilder när mobilkamera är som den vart urval för att erhålla bästa möjliga. Trist att man är född i olyckans tidevarv som del i hela skiten. Man vill ha så in i helvete mycket men måste bekosta allt själv!
Nåja född att förlora som en i en total satans mängd och kanske något år kvar att leva så vad fan man skiter i allt när allt ändå bara är skit! Can a biz tro.

Det här avfallet bidrar till än mer komplett mardröm och mardrömmar har kantat ens liv i omgångar frekvent när man var yngre glesare när man blev äldre. Somliga saker har förvärrats vilket man aldrig skulle förmedla till någon alls! Allt är ändå bara dynga kommunikation, sjukvård, mental vård och precis allt i hela landet.

2 kommentarer:

  1. Känns i hela kroppen att man slitit för flera när man tyvärr har psykfall och utnyttjande parasiter som borde - något. lakritskola var bättre än torrfrysta jordgubbar i vit choklad! CD skivan är en av de bättre man haft under de senaste åren även om Americana och 2011 best of the year this far är 2 verkliga höjdare! Har något 20 tal eller fler av magasin CD skivor som Mp3 vilket är bra att alternera mellan.

    SvaraRadera
  2. Kapitalister ser kvantitet aldrig kvalitet dom kan aldrig stå för vad de säljer bara att de ockrat och överpriset sockrat! Sällan man kan bli nöjd numera såsom förr i tiden men tiderna har försämrats från drägliga till totalt förfall! Betala multum - få ingenting! Har blivit de själslösas mantra tillika budskap sedan står de likt frågetecken när kundkrets uteblir och kontentan blir självklar nerläggning eller konkurs.

    SvaraRadera