fredag 31 mars 2023

Rantanta

Vad det än må betyda vet man bara själv.
Fullständigt värdelöst vetande! För "den allmänna opinionen". Underhållande för några kanske.
Det sista man hade var 10:an kanske därför laptop aldrig ville "boota "? Det får man aldrig veta.
Vad bryr man sig som vanlig "dödlig"?
Finns botemedel! Ju fler som drabbas desto fler som ska strålas till döds! Nåja vad allmänheten inte vet...
Reklam man inte luras att köpa! Kan locka en och annan trots allt.
Heter väl solstorm? Senast var väl 1800 talet vad man känner till.
Har haft snäckätande snäckor Anentome Helena trevliga små snäckor vars hus är vackert gulsvart och de fyller funktion i akvariet! Rensar bort oönskade snäckor, räkor är trevliga krabater dock kan det vara mindre intressant att sprida dessa mördarräkor men det rör sig inte om akvarium miljö.
En lunch lagom idag samt dryck därtill Ramlösa Kiwi 🥝 var helt schysst!
Kompletteringshandling när man saknade "vissa delar" pärsallad och en del annat. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Kaffe gör att man orkar vara uppe några timmar efter man kommit hem från jobbet! Somliga bedövar sig med droger och alkohol och kontentan blir vad den blir. När man har ett hjärta tillika ETT liv slösar man inte bort dem på bedövande droger och alkohol! Somliga ser ut att inte bry sig bara de får leva för dagen, då har man lite eller inget att leva för.

    SvaraRadera
  2. Majcråsåft blindos 12 när man inte ens har en dator laptop eller surfplatta! Så det sista man hörde talas om var väl Windows 10 eller något. I dessa tidevarv när folk i allmänhet knappt har råd med maten på bordet och i kylen och frysen hur ska de ha råd med Windows 12!? Isolering för att isolera bostäder mot kyla fukt och vind. Cancer kan besegras gäller bara att veta hur! Säkert "vit" tobak för fåfängans skull. Solstorm skulle nog ödelägga planetens digitala resurser under flera år! Fler hot mot människa natur och klimat föga förvånande! Som sagt mat måste man ha.

    SvaraRadera