tisdag 7 mars 2023

Bullarna Kakorna Chexen och Biskvierna

Lika märkligt varje inlägg titel på det. Det får bli vad det blir men sällan skulle.
Läste bara ovanstående när man inte har något plus konto och kommer aldrig skaffa heller för den delen. Hawaiipizza har den alltid namngivits så det slår precis alla politiska idiotier!
Jo så skulle det kunna vara men är inte alls! Renlevnadsmänniskor i kombination med sportiga och grönsaks idisslande som dör i förtid är de mer dödligt feta? Högst osannolikt och somliga kanske äter det "farliga" men det är kött, fisk, skaldjur, grönsaker och mycket annat också! 
Exakt vad man gjorde tidigare Jo 2022 även om det inte nödvändigtvis behöver ta slut på just dessa mediciner man konsumerar är det som tidigare nämnts klara fördelar att ha sitt eget "apotek" hemma så slipper man klä sig och tjava iväg ut i ur och skur för att lösa ut dyra mediciner när "frikort" perioden passerat med råge! Då finns det hemma i gott och skyddat förvar. Can a biz tro.

Fortsättning kanske följer......
Kablar
Lite kablar till digitala enheter är visserligen bra att ha men ibland blir det för många som i det enskilda fallet
Tre kablar man inte vet exakt vad de hör till för enheter. Man får och har provat sig fram där det visat sig att somliga fungerar alltså som de laddningskablar de är avsedda för medan andra glappar i micro USB kontakten.
Tack och lov! Var man smart nog att tidigare (som senare) märka upp kablarna med märktejp vilket underlättar hanteringen när det främst är adapter som ger strömstyrka. Nackdelen med märktejp är när den anpassats till kablarna vill den lätt lossna då blir det genomskinlig tejp runt USB kontakten.
Matolja och majonnäs är bra kombination i maträtter dock sämre som vägunderlag, då är ishalka att föredra framför de andra 2 ämnena! Vid ishalka kan dubbdäck fungera medan olja och majonnäs finns nog inget bortsett från avfettningsmedel och kanske salt eventuellt grovt grus. Antagligen åtskilliga timmars saneringsarbete innan vägen kan trafikeras igen.

2 kommentarer:

  1. Det är ingen annan som läser eller studerar bloggar, i synnerhet inte dom som inte syns eller informeras om! Vilket klart märks i generell allmänhet. Sjukdomar tar på krafterna så att man blir trött fysiskt och psykiskt och måste vila trots att man inte gör speciellt mycket när tillståndet är som det är.

    SvaraRadera
  2. Visst är det så. Det reflekterade man för länge sedan finns alltid rötägg som tror de gör rätt när det är förkastliga handlingar korrekt kritik på fakebook gjorde att användare fick kritiken gömd så att enbart de själva kunde se inlägg de gjorde men inga andra! Anti demokrati men det är tyvärr den absurda diktatur värld vi lever i. Upplysning har sedan 2020 blivit fejkade nyheter som konspirationsteorier där t.o.m. organisationer blir fällda och drev av mb lyckas utöva överförmyndare. Kablar hit och dit och korta vad ska man med sånt till!? Prydnader att slänga på gator och torg när det bara är som fåniga onödiga skräpdetaljer som utfyllnad i Kartonger eller påsar! Då använder man hellre laddningskabeln som medföljer mobiltelefonen. Såg att det var någon lastbil som vält pga snöovädret söderut. Det lär väl dra hit så att det blir snöoväder och kyla brr.

    SvaraRadera