söndag 19 mars 2023

Dator - Inget Vidare Precis

Ett operativsystem som stöds hade varit önskvärt men tyvärr inte hur man än försöker.
Känns knappast muntert att mötas av meddelanden som detta men det är som det är när man inte äger "pjäsen" själv.
Gammal servicepack som visade sig redan vara installerad vilket man inte visste men ändå hade föraning om.
Skapade dock en skiva av nerladdade filen om utifall det skulle bli nödvändigt men antingen ägare skaffar vad som eventuellt saknas. Can a biz tro.

Märkligt hur gammal man har blivit när man passerat 50 strecket! Förr före år 2010 kände man inte av tröttheten i kroppen som nu, visserligen hade man inte då genomgått Vad man genomgått bara på de senaste 2 åren från 2020 och framåt. Då hade man inte drabbats av diagnosen man har idag! Man tröttnar efter någon halvtimme max och kroppen kräver vila och utsträckning av benen. Livet är vad det har blivit.

3 kommentarer:

  1. Finns men kan vara knepiga att komma fram till, länkar genvägar etc. Ubuntu kan vara ett alternativ eller annat. De som söker kanske finner. Det vet man aldrig.

    SvaraRadera
  2. Det märks att antingen är CD-R skivor färskvara eller så är det fel på CD skrivaren när nyskriven Mp3 disk har missljud. Något står inte rätt till. Visserligen skiljer sig kvalitet på olika märken gällande CD-R diskar och man har tidigare använt alla möjliga märken TDK för närvarande iofs är dom några år gamla men nog borde de fungera trots allt tycker man. Kan ju vara CD skrivaren en DVD brännare vars program man inte vet ifall det är ursprungsprogrammet eller något annat. Nåja, de andra fiskarna fungerar hyfsat till bra så man får väl vara nöjd så länge.

    SvaraRadera
  3. CD-R diskar är nog likt brännare och datorer rena färskvarorna! Tyvärr allt digitalt är dynga, kvalitet var vinylskivor, kassettband och liknande med digitaliseringen kom per automatik "slit och släng inom kort tid" och det gäller nog allt digitalt det är producerat för att hålla ytterst begränsad tid det är ju uträknat! Kapitalet skall rulla ju fler miljarder desto bättre - rakt ner i fickorna på miljardärerna som äger företagen! Kvalitet tillhör en för länge sedan passerad tidsålder allt för att lura naiva konsumenter!

    SvaraRadera