lördag 11 mars 2023

Sent Om (Äppel)Cider

Upptäcker man märkliga saker, brister i kvalitet och mycket annat.
Hur ska det vara möjligt att upptäcka texten på powerbank Linocell 20000 mAh? När texten är dels fel färg sedan likt övermålad på ett förkastligt sätt!
Hur man än försöker fotografera så framkommer ingen bra bild där texten framträder. Är avsikten att bara ultraljus eller något kan ta fram den? Då klarnar det att en orsak till att vara billigare är fel och brister som finns! Motto: håller så länge den håller...
Knappast bra när loggan "fryser" och inget händer. Kanske någon kombination av att mobilen hade pissigt med Ström igår.
Intressant med tanke på att den man har köptes juli 2015, kan ha varit det som var anledningen till att det inte fungerade när man provade koppla till externa hårddisken till mobilen. Kanske hårddisken har fryst av okänd anledning?
Köptes juli 2015 och av gammal annons framgår att den utgått, kostade då under 600 kronor. Nåja, när man får tag på laptop att testa med får man bekräftat ifall den fungerar eller inte.
Köpte då till denna kabel som man använt 0% när medföljande dög och duger än. Man får kolla ifall kvittot finns kvar.
Mindre trevligt att tvingas lida ekonomiskt när A-kassa utsatts för cyberattack och att dom modifierat eller något systemet eller sina rutiner (minns inte riktigt vad). Det utgör starka som långa förändringar där de drabbade faller offer för panik och lösa fordringsägare på bästa möjliga sätt.

Som tur är är man varken arbetslös eller medellös. Män har så att man klarar sig. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Felstavningar och värdelösa ordförslag men de flesta borde förstå vilka ord som avses. Linocell har i vilket fall som helst väldigt drygt batteri betydligt bättre än den förra. Det mesta är tyvärr mindre bra så det spelar ingen roll. Den gör man sig av med lika mycket som man skaffar Windows 11 istället för att installera Windows 10 på kommande laptop! Kabeln blir att prova och sannolikt använda sig av med kommande pjäs (laptop). Tur man lämnade det fackförbundet när det inte hade något med ens arbetsgivare att göra.

    SvaraRadera
  2. Att tvingas förstora en bild så att texten är läsbar är ju bedrövligt! Även om objektet håller rätt pris hade de kunnat valt bättre färg och skärpa på texten. Kanske är endast avsedd för tekniska "reparationer"? Extern hårddisk är alltid bättre när man kan ha mycket minnen i bilder, musik, nerladdat från internet och en hel del eget som högst privat. Priset varierar kraftigt beroende på olika butiker eller på nätet likadant med datorer. De lyckligaste är nog de som har kunskap att bygga ihop sina egna datorer och laptops de vet vad att skaffa och blir erfarenheter rikare när utmaningar i form av problemlösning när något inte fungerar som det ska eller sämre prestanda erhålls. Den kabeln var nog något fantastiskt när det begav sig, anpassad till just den hårddisken så oavsett nyare laptop kanske det ännu kommer att fungera bättre med snabbhet och optimal prestanda. Det är för tragiskt när människor tvingas bli lidande pga något som borde ha kunnat få lösningen ändå! Tyvärr är stora delar ja i princip allt baserat på digitala funktioner och sådana anläggningar och människor hamnar i kläm på många sätt och vis även så ekonomiskt. Den digitala världen som skulle underlätta hanteringen av många tjänster och verksamheter behöver inte mycket motstånd för att det ska uppstå problem och ibland när uppdateringar inte gjorts på månader kanske år finns volymer av information som digitala system kräver för att arbeta drägligt till nästan utmärkt.

    SvaraRadera