tisdag 28 mars 2023

Återkommande Repeterande Naturligtvis

Tänkte till en början att man inte skulle trots att det var absolut nödvändigt så man trotsade klimatet och väderlek som visade sig vara mildare än förväntat och tog promenaden till affären.
Många varor är av repetition och återkommande naturligtvis när butikerna inte har så stort utbud av det som egentligen finns men de satsar inte på utökad kundkrets utan ett tidigare "vinnande koncept" genom att ta hem vad de alltid beställt under flera år! Förnyelse? Vad är det? Prova nya grepp? Aldrig! Med risken att få utökad kundkrets nej det törs de inte! Därmed blir varukassen begränsad.
Aldrig skulle de bli först att sänka priserna, nej då behåller vi priset och förlorar kunder. Vad bryr man sig som kund ifall bägge butiker skulle försvinna och andra namn ersatte de befintliga? Inte alls! Något man snarare väntar på. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Tur att man handlar på annan ort vilket det ser ut som man blir tvungen att göra framöver när de nu höjt en vara med nästan 10 kronor som var tillräckligt dyr innan! Dags att låta de 2 butikerna gå i stöpet hellre än gynna kapitalismen!

    SvaraRadera
  2. När lokala butiker vidmakthåller sina ockerpriser får de hålla sig med sin begränsade kundkrets! Har man tillgång till fordon är saken "biff".

    SvaraRadera