tisdag 28 mars 2023

Tisdag 28 Mars

Man har varit och fått påbörjad behandling av garnityret. Hellre sent än aldrig realistiskt är det motsvarande rost avlägsnande och spackel på en bil vilket tog någon timme! Mycket "rost" och på djupet i tandkanaler i rötterna. Man är inte dummare än att man kan förstå och inse verkligheten och det blir nog bra.
I söndags var man till anhörig och på entreplan möttes man av detta trevliga konstverk! Älgfamilj härligt trivsamt och skönt dekorativt. Västerbottens stolthet skogen djuren så mysigt och trevligt.
När man pratade med syskon tystnade det i mobilen och bilden ovan framträdde. Absolut första gången det skedde någonsin! Har aldrig tidigare upplevt det.
Ser ut som de valt fel representant för landet att vidmakthålla nätverk mot övriga omvärlden. Man röstade september 2022 men det gick väl snett som alltid sedan är det inte rösterna som räknas utan den som räknar rösterna.
Politiska inriktningar påverkar allt även om avsikten inte alltid nödvändigtvis varit den tyvärr har det dock visat sig motsatsen till förnekares ursäkter.
Många var de att bli upptäckta när det började lukta från bostäderna och det kommer sannolikt att fortsätta åtskilliga årtionden framåt.
De som skryter med sina trampbilar som säkert kommer att underkännas inom en snar framtid vid närmare granskning men godkänns för närvarande. Dagen man sätter sig i en egen trampbil kommer aldrig att nalkas! Så länge den egna bilen startar och blir åtgärdad är det den som gäller. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Fyra timmar cirka satt bedövning i sedan ömmade det i tandköttet kring tanden de behandlat. I morgon är det slit i slaveriet som vanligt så man får njuta av tillvaron i bostaden! Vilket man gör när det verkar blåsa vindar ute. Blir en dag i lugnets tecken och det är nödvändigt, all rehabilitering är gynnsam som kurerande och ger distans till det man för länge sedan tröttnat på.

    SvaraRadera
  2. Blir väl så på ålderns höst och med hjärtat som det är pumpar långsamt så då tar det den tid det tar.

    SvaraRadera