måndag 27 mars 2023

Skönt Med Kortvecka

Vaknade tidigt men klockan sprang sprinterlopp och när man klev upp ur sängen den sköna skar det till i ryggen men man tänkte inte så mycket på det.
Kollade för säkerhets skull termometern i vardagsrummet som visade -20°C! Tänkte först ta täckbyxor men kände att det skulle bli jobbigt. Kollade termometern i sovrummet som visade
Förbannade kyla! Februari ja! Inte slutet av mars! Nåja, det gick och bussen kom så man kom sig iväg till jobbet.
Baksidan av ett musik magasin fann man något intressant. Bilden på en singel man har Johnny And The Self Abusers vidare kunde man läsa än mer intressant.
Tydligen endast pressad i 500 exemplar! Vilket betyder att man är ägare av en av dessa 500 exemplar!!! Inte illa. Jo, det är precis som beskrivningen och etiketten står Chiswick records året 1977. Jim Kerr från Simple Minds var med i detta kortlivade band som endast släppte denna singel. Ytterligare en bild finns.
Bild: Egen med LGK8 mobilkamera.
En annan singel man beställde där och då var Magazine "shot by both sides" vilket även den är original från 1977 eller 78.
Med den trevliga låten på B sidan "My Mind ain't So Open". Visst är skivan knastrig men så blev det ju med Vinylskivor! Dessa skulle man aldrig sälja för allt guld i världen! 2 av många alster. Can a biz tro.
Man har satt en gräns för drivmedels kostnad och så får det förbli. Tur att man inte har bilen som färdmedel till och från jobbet! Det hade blivit dyrt.

4 kommentarer:

  1. År 1986 spelade man in programmet "Punk är inte längre så nytt" där man fann de 2 singelskivorna i inlägget. Mycket annat har det blivit med åren.

    SvaraRadera
  2. Idag tisdag 28 Mars verkar det vara mobilt nätverk saknas till och från men även annat personligt hos de någon kallade "sadisterna". Får se hur mycket värk man får efteråt.

    SvaraRadera
  3. En och en halv timme efter behandling sitter bedövning i fortfarande! Blev något som kallas "sjukdoms eller smärtbehandling" någon åtgärd blev det men ingen rotfyllning det blir i maj nåja, på väg åt rätt håll kanske vilket tar tid vilket även har gått sedan förra åtgärden 20 år sedan! Galenskap! Men hellre sent än aldrig.

    SvaraRadera
  4. Televärkät har problem med token dära satelliterna därför blir det avbrott och uppehåll i luren. Digital dynnja som kunde ersättas av analoga enheter istället som abselut säkerhet nu får väl köpa magasinet med den baksidan för det var ett av magasinen med inte-gratis CD vilken kan innehålla intressant musik! Bägge singlarna var, är och förblir aktuella! Drivmedel har blitt dyrt och med elbilar trampbil steg priser på elektriciteten till skyn.

    SvaraRadera