söndag 26 mars 2023

Återblick Ingen Fick

Sömdag och mycket är saboterat för många med idiotin som aldrig skulle ha fått komma till tals ens!
Innan denna imbecilla idioti fastslogs var allt bäst! Konsekvenserna av denna idioti kan ses i bl a psykiatrin och vidare till vad som senare skulle komma att kallas psykisk ohälsa. Det är exakt som med snabba temperaturväxlingar inomhus och många andra växlingar, det gynnar sjukdomar och död!
Burken med räk wafers som man får se ifall räkorna 🍤 får tag på när man har dessa tillsammans med fiskar som även de är glupska och gillar nya maträtter.
Minsta skopan man sett men den fyller sin funktion och får lagom plats i burken.
Information för de skarpsynta innehåll, utfodring och en del annat. I sämsta fall får man använda sig av förstoringsglas för att kunna läsa texten. BFD för de som snålar och ytterst sparsamt utfordrar de små.
Kaffe märken för de som uppskattar kaffe eller har någon inriktning köpte dessa tillsammans med korthållaren som används frekvent. Dessa märken är likt korthållaren försedd med vidhäftande baksida som gör att man kan klistra fast dem på lämpligt underlag eller på jackärm eller liknande för att sedan sy fast om man nu vill det. Anser att de gör sig bäst hemma istället. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Kaffe så gott och givande jämfört med mycket annat och Coca Cola är för barn mellan 5-7 år och psykfall som inte begriper bättre! Åt helwitte med sommartid och vintertid kör bara en linje man kan inte välja 3 filer samtidigt när man kör bil eller annat fordon varför då envisas med att försöka kombinera sommartid med vintertid!? Mindre bemedlade stolpskott! Trevligt när de små lustiga krabaterna räkor får något utöver det vanliga hoppas bara att de kan hantera dem ja inte tror man att de är glupska de är smartare än så! Det ser man när de får lämna djuraffärer och komma till sina rätta hem.

    SvaraRadera