tisdag 7 mars 2023

Sköna Låtar Man Återfann!

För cirka 22 år sedan när man var aktiv i det digitala, hade datorn och konverteringsprogram och mängder av Audio CD skivor. Har hållit på frekvent mellan år 2000-2015 att konvertera Audio CD skivor vilket är positiva att hitta nu. Många gamla blev kastade när DVD skrivaren kom in i bilden.
Lyssnar för närvarande på denna i den portabla CDMp3 spelaren. Ett nätt innehåll på 206 låtar mellan 1970-79! Aldrig fel att slippa skifta diskar när man har 2 boxar på 1 disk. Skapad år 2002.
Ytterligare 1 disk med flertalet hela album. Även den skapades år 2002.
Tredje disk skapades år 2001, fördelen med många av dessa är att de fallit i glömska så de är i princip aldrig spelade!
Man ser fördelar med att ha tillgång till de gamla skivor man skapade tidigare år sedan man gjorde sig av med laptop.

Visst har det tillkommit CD skivor på senare tid som det blir att konvertera till Mp3 när man fått tag på lämpligt objekt att kunna genomföra det på. Can a biz tro.

3 kommentarer:

  1. Livet går först sedan produkter som datorer och laptops surfplattor och liknande. Så har man gjort och livet tog en kraftig vändning när diagnosen blev vad den blev kan man tänka sig. Konvertera CD skivor är ett jobb även om det vänder från jobbigt till belåtenhet när det är klart precis som med tunga, fysiskt ansträngande arbetsuppgifter. Härliga 70 talet och alla dessa hits och en del lagom nyare skivor utmärkt samlade till en och samma skiva. George McCrae it's been to long och rock you baby är 2 gamla fina 70 tals hits man minns med glädje! Ja, över 200 låtar håller ju ett par timmar att lyssna på och det är EN av tre skivor. Vem behöver internet när man har oändliga mängder musik. Ja, det ska vara för bankärenden och deklaration och liknande då.

    SvaraRadera
  2. Burning the music world 15 visade sig varken fungera att spela upp eller spela in på! (kollade upp den i DVD recordern) så den blir att kassera. Fann däremot 4 andra CD-R diskar att prova för att fastställa om de går att spela i portabla CD spelaren. Fann även någon CD-R Audio alltså inspelad CD musik nerladdad från Myspace år 2006 eller något. Blir intressant att se vilka skivor som kan komma att fungera.

    SvaraRadera
  3. Finslipade "a brand new cast" med spelföljd CDMP3 ifall man vill stega över ett album till nästa. Då är det underlättande att kunna trycka fram till CD singel eller album man avser att lyssna på. Totalt är det 179 låtar på hela disken. Endast den skivan är det gjort på! För 40 år sedan hade folk i allmänhet trott att "disken" var antingen en köpmandisk eller bestick och porslinsrengöring alternativt sportgrenen diskus. Även om hårddisk fanns redan på 60 och 70 talet så var det en metall tallrik med magnetfält där data samlades (tror många) Nåja vem kunde filosofera fram utvecklingen? Jo några.

    SvaraRadera