lördag 25 mars 2023

Äntligen Helg!

Efter ytterligare en helvetesvecka sanningsenligt utan modifieringar och överdrifter!
Journalist slarv "hårt väder:" också ett knep att locka prenumeranter!
Ser man vilka katträck araber är med sina groteska beteenden är det knappast svårt att räkna ut vad dessa blandat sig med, förekommer ju även bland hundar och katter. Djur som djur!
Eftermiddag fick man tag på något som man var ute efter på morgonen när det inte fanns! Leveranser är vad man kan förvänta sig söder ifrån till Norrland.
På morgonen hade butik inte ens mackor så det fick bli protein bar och dyra små kaffe drycker som inte ger något.
Dyra läskedrycker! 1,5 liters när man inte planerat att besöka affären på hemmaplan. Blev dock ändrade planer.
Visst har priset höjts på somliga varor som man handlar. Funderar på att åka till schtan dels för uppdatering av tobaks priser och även kanske handla i någon butik. Beslut som fattas när man kommer fram och mycket hinner förändras. Can a biz tro.

Tobak kanske och fiskfoder. Grodorna har "sitt på det torra" genom röda mygglarver som är deras huvudsakliga födoämne. Dom klarar sig länge på dessa och utfodring verkar okej, varken för lite eller för mycket. Det är alltid bra! Dom lever som överlever vilket är det väsentliga.

2 kommentarer:

  1. Man får se vad det blir omöjligt är det inte att man tvingas handla på hemmaplan när alla precis alla butiker ockrar på livsmedel och allt för att "överleva" vilket är en av alla lögner!!! Rik på erfarenheter som man är vet man att kunderna är INTE välkomna däremot deras kapital som gynnar de vältrande i kunders nöd och svält för det finns de som tvingas svälta pga ockerflationens bulldozer framfart som skövlar - ALLT!

    SvaraRadera
  2. Ska det handlas en lördag är det bil som gäller! Finns inte parkering kan de tillgodose en mikrominimal kundkrets vilket de uppenbarligen avser att ha! Annars gäller - parkering och en stor sådan! Typ Ikea Söderslätt så tillvida dom inte satsat på för gigantisk butiksyta och ingen parkering men då får det väl bli som det blir. Ja de härstammar inte från homo sapiens i alla fall det märks bland olika yrkesgrupper solen som klocka, noll kunskap i att läsa trafiken, knycklar fordon oavsett vilka och gjorde bäst i att stanna kvar i "hemlandet" vilket det nu kunde vara?

    SvaraRadera