lördag 4 mars 2023

Lördag 4 Mars 2023

Man är fri och ledig funderar på att åka och se om en butik öppnat eller ej på klockarbäcken. Ja, kaffet smakar utmärkt och är det där med det lilla extra som slår ut bryggkaffe mellanrost som mörkrost med hästlängder!
Den var rätt hyfsad lagom styrka och smak, aromen sprider sig i hela bostaden och det är som paradiset på jorden.
Den är också väldigt bra och givande. Man kopplar av och njuter av en lagom kopp av denna sort. Lyx? Kanske det men det är skönt att ha tillgång till annat än perkolatorernas traditionella kaffe och Moka bryggarnas hyper espresso.
Fin bild på någon ny sort som dom mixat ihop. Känns dock tveksamt ifall det främst är aromer och Nano styrka.
Kapseln ser trevlig ut med mönstret och innehållet kan säkert ge en oförglömlig upplevelse men någon sällsynt smak av himlen är snarare ett försäljningsknep och sällan hela sanningen. Som så mycket annat i mängder vilt skilda sammanhang - en tolkningsfråga.
Naturligtvis! Problematiken existerar sannolikt på arbetsplatser runt om i landet och är knappast unikt någon stans i landet! Nackdelen med användningen är när det ersätter sociala situationer och utvecklas till en mental dysfunktion vilket man upptäckte för åtskilliga år sedan i social närhet. Inga arbetsplatser eller företag är intresserade av försämrad produktivitet orsakad av avvikelser som mobilmissbruk där timmar används till surfande och sociala medieplattformar istället för produktivitet. Att konjunktur dyker upp och försätter företag i konkurs är något helt annat än sjunkande försäljning orsakat av mobilmissbruk. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Egentligen är kaffemaskin och kaffekapslar för dyrbar lyx för en fattig grovarbetare som försvar kan nämnas att har man bojkottat alkohol och annat osunt kan man någon gång per halvår kosta på sig lyxigare kaffe utan större ansträngning eller besvär.

    SvaraRadera
  2. Visst kan det vara så men ack så gott aromrikt som välproducerat trots allt jämfört med många andra andra kapselmaskiner som Dolce Gusto, Tassimo mfl där själva maskinen inte nödvändigtvis behöver vara orsaken till sämre kaffe, te eller choklad utan kapsel kan vara gammal, utgången eller ibland en kombination av både icke "motionerad" maskin och sämre kvalitet på kapslarna. Det är nog klar fördel att aktivera maskinen ifall den stått stilla ett par månader har den stått längre kan det behövas sköljning och kanske avkalkning beroende på vilken typ av vatten man har. Likaså med bryggare och perkulatorer.

    SvaraRadera