fredag 17 mars 2023

Äntligen Helg! (FATS!)

FATS betyder...Just det! De som inte fattar fattar lika lite som...MB.
När det stämmer är när man tar bort punkten mellan 2:an och 1:an! Var den kylan på jobbet i morse. Hemma befann sig termometern på -19.9°C. Tog aldrig täckbyxorna när man visste vad man skulle göra efter jobbet.
Som alltid sanningen: Tack för att ni valde att bistå med ert kapital till oss! Då landar det helt rätt! Nödvändigt med livsmedel när möjligheten finns. KEA!
Tur att man slipper bo där då.
Föga förvånande och smygande förväntat sedan är det reaktioner när folket fått nog 
Hellre missuppfattningar om "dödshot" än aktion som utomlands där de skjuter först och ger (eller inte) motivet för skjutningen!
De som uppskattar att hänge sig åt meningslös tidsfördriv som sociala medieplattformar får väl bli oroliga man passar bara in - hemma! Helt bortanför all detta avfall liksom alla andra avfallstippar som bara är slöseri med dyrbar tid!
Inget man känner till eller bryr sig om.
Lika lite som detta. Undrar fick den Ipren den intelligenta värktabletten? Mot huvudvärk.
Där ser man hur namnlistor inte fungerar alls! När planer ska genomföras är demokrati ytterligare ett substandlöst uttryck.
Sett namnet aldrig satt foten där. Mycket sällan man befinner sig vid "bågen" motför tidigare årtionden.
Hoppas kan man alltid att hon fått behålla livet och att hon undsluppit alltför stora skador vilka tyvärr oftast stigmatiserar till livslånga trauman och neurologiska dysfunktioner!
Falsk marknadsföring kallas det nog för.
Så groteskt ful! Hade helst sett alla... just det (crushed by an...B)
Skönt att ha handlat tidigare i eftermiddag när vindarna tilltog och det blåste upp till 7m/s. Skönt att ha tillgång till bostaden med värme, belysning mm. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Rejält svalt på morgonkvisten när man blivit äldre och pumpen inte är som när man var 20 år längre! Kan vara bra att slippa handla direkt som en del vardagsmorgnar när det är tomt i kylen och frysen som händer sällan men det har hänt. Gatorna lär väl stinka likt avfallstippar i vissa delar av Frankrike kan man tänka sig. Klart konsumenter reagerar på hur kapitalstinna handlare har en räv bakom varje öra! Istället för bemannade butiker kör obemannat så slipper de sådana situationer! Vi som var unga ljusår innan datorer blev standard i många fall och hem såsom spis, kyl och frys och rinnande vatten i kranarna blev har aldrig sett några fördelar med trams som datorer och surfplattor, sociala medieplattformar och liknande. Med dessa tillkom fjärde apan 🐒 döv, blind, omedveten om omvärlden inkapslad i egna världen. De som saknar omdömen pga olika anledningar och orsaker så är olyckan framme för att "väcka" de slösinnade...om de vaknar alls! Eller annan tablett som gjorde att den tappade verkligheten någonstans. Sådana är ju politiker som tror de sitter i skyddsrum, tills något dem händer men då kan det vara försent! Det är omöjligt att hinna besöka alla olika matställen och pubar, krogar och kafeer när man inte bor i hålan utan bara passerar på väg till eller från jobbet! Tragiskt när så unga människor försvinner hoppas hon får behålla livet. Som är "vardagsmat" numera när allt ska säljas till vilket pris som helst bara det blir sålt. Härligt att bo (hyfsat) bra med värme och belysning och få rehabilitera sig så att man klarar arbetet. Inte alla förunnat.

    SvaraRadera
  2. Betyder f*ck all theat slavery mindre bemedlade finns alltför gigantiska volymer som majoritetet på planeten och än är inte sista påtänkt än.

    SvaraRadera