torsdag 9 mars 2023

Ibland Man Glömmer

Vilket har sina naturliga orsaker! Snart har en månad gått sedan alla hjärtans dag och något man upptäckte vilket man aldrig vetat var att det sparade hjärtat i förpackningen såg ut såhär
En vacker ros ovanpå ett hjärta klätt i röd folie liggande på en mini monter. Vackert så det förslår! Tror man tar den i repris
När det begav sig hade man köpt 2 förpackningar varav 1 skänktes bort till en som åt upp chokladhjärtat med detsamma. Tyckte personligen att förpackningen var för fin för att öppnas därför har det blivit kvar.
Något man har kvar endast tom ask är den på bilden ovan. Ligger vilande på en högtalare i bostaden. Kastar aldrig plåtaskar i soporna så den har blivit kvar.
Mörkare bild av objektet. Tvivlar på det men tids nog kan det bli värde på den.
År 2013 fotograferade man denna alla hjärtans björn vilken man gav bort till någon, vem minns man inte.
Denna figur har man kvar står lämpligt i prydnadshyllan. Skulle aldrig skänka bort denna humla! Minns man inte fel kunde man för 10-12 år sedan köpa till denna när man köpte en kvällstidning vilket man gjorde. Minnet sviktar till och från
Vilket är orsaken varför denna kylskåpsmagnet blivit bortglömd att fotografera, köpte 2 när man gav anhörig en likadan som bemärkelsegåva.
Har tydligen 2 exemplar av denna kylskåpsmagnet som föreställer ett vanligt djur i en del trakter. Kan inte svara på varför det blivit 2 men ibland tänker man att någon kan få den ena.
Ytterligare en souvenir man köpt när det känns "hemma" dels med motivet men även att slippa ha tomma frys och kylskåpsdörrar. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Det har blivit en hel del kylskåpsmagneter med åren, när man finner intressanta blir det att kolla priset (alltid!) stämmer det blir objektet köpt är det för högt i förhållande till värdet köper man det inte. Förutom dessa Sverige souvenirer har man plaketter med underfundiga och intressanta limerickar, poesi eller tänkvärda spalter.

    SvaraRadera
  2. Bara trevliga riktiga verkliga bilder på så hjärtliga objekt! Livsmedelsbutiker och andra följer komersialismens spår och vad som såldes för ett par år sedan finns inte längre att tillgå, återkommande som det brukar heta. Nya modeller ersätter de tidigare och priducenter/tillverkare hoppas på bättre försäljningssiffror precis som datortillverkare och utvecklare. Tyvärr ser de sällan verkligheten och försäljning eller stopp alltså från grönt ljus till rött utan det gula eller orangea varvid butiker får ha kvar sina datorer. Bra är att aldrig känna tvång till att frekvent handla nytt och skänka bort det gamla.

    SvaraRadera