torsdag 16 mars 2023

Välkommen Till...Vinter!

Kanske hade varit det enda orten tillika kommunen kunde bjuda på...hm Jo.
Sköna lägen för parkering av fordon. Snöröjning? Vad är det? Bara när guldet glimmar i timmar ikapp med snön.
En förort klädd i skimrande vitt puder
Där snöhögar samlas som sällan undan röjs till förmån för?
Busskur några få sitter på tröskel av is snö så tillräckligt obekvämt ingen i samhället tänker när ingen lyssnar ändå!
Köpte senaste numret vilket iofs kan bli underhållande mot monotona skiten kallat arbete! Nödvändigt ont för lilla fittebiten kallad månadslön, utan den kunde hela fekalien försvinna för gott. Less likt trälen i slaveriet.
Yrkesskifte? Hade verkligen varit något! Tyvärr med alltför stora förhinder när man redan har de dysfunktioner och diagnoser som skulle komma att utgöra hinder som antagligen inte skulle ge god utdelning.
Man får behålla kunskaper likt emot vansinnet inskjutning av främmande ämnen i kroppen via kanyler. De att göra det är frivilligt! En planets befolkning totalt grundlurade av falska parasiter kallade... det de allra flesta vet.
Lagom lätt lunch i morgon. Finns inte mycket mer att tillägga sömn är en annan verklig medicin. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Psykologi är nödvändigt för att förstå sk "medmänniskor" som egentligen borde genomgå behandling efter behandling men istället tvingas vistas i miljön som gör dem sämre och hos arbetsgivare som har noll koll, än mindre förståelse och har själv problem av än grövre som djupare neurologiska förståndshandikapp! I dagens samhälle anställs vem som helst var som helst bara platsen och tjänsten fylls ut. Kompetens har totalt ersatts med neurologiska dysfunktioner och grava schizofrena multidestruktiva funktioner! ******* var, är och förblir den arbetsgivaren tyvärr.

    SvaraRadera
  2. Tyvärr skyller många på att de har diagnoser som de inte fått bekräftade när de hamnar i "utmaningar" i verkligheten, arbetslivet och rent generellt. Rejäl och kraftfull uppfostran är vad tyvärr många saknar. Dessa har fjollat livet igenom utan krav på ansvar eller arbete sedan ställs de inför verkligheten och då faller deras tillvaro ihop likt kortleks staplar!

    SvaraRadera