måndag 13 mars 2023

Kommer Den Att Fungera?

Blev något knepigt med den lilla mottagaren sändaren i helgen när den plötsligt slutade fungera kan ha varit lördags när man råkade dra bakåt en skjut knapp dels lyste den grönt men även violett sedan svartnade den.
Nu ikväll när man satte i en laddkabel blinkade den röd sedan grön sedan röd så det återstår att se vad som händer nu när man har den i laddning och lyser rött såsom tidigare när den laddades upp.
Den lyser konstant rött vilket betyder att den laddar, beroende på ifall det blev något överslag i lördags och batteriet tagit tillräcklig skada att den inte laddas längre, endast lyser som på bilden. Har ingen direkt aning kanske den borde returneras vilket känns väl makabert.

Får väl se vad som händer eller inte händer om den skiftar till grön och laddning laddningen har genomförts eller att det uppstått något missvisande. Can a biz tro.

Fördelen med den var att man kunde använda bägge Bluetooth högtalarna och det blev tidvis någon simulerad eller konstgjord StereO.

2 kommentarer:

  1. Lät den sitta i laddning till i morse och då hade den slocknat. Kan ha varit vad som helst; total urladdning av batteriet till den lilla mottagaren sändaren eller någon mildare kortslutning vilket gjorde att den var tvungen att "vila" ett par dagar. Den verkar vara återställd nu, för nu fungerar den likt tidigare och lyckas fördela ljudet till bägge Bluetooth högtalarna samtidigt. Det var DET man fann så festligt och unikt! Nu blir det aldrig något annat än använda den enligt avsett ändamål så får man se hur länge den vill fungera framöver.

    SvaraRadera
  2. Antagligen hade du tur att den fick någon mildare kortslutning på märkliga grunder! Så små enheter kan vara super känsliga och ibland "brinna" för lite eller ingenting. Att du fick den att fungera var bra då slipper du beställa ny enhet. Ypperligt att slippa en sådan utgift!

    SvaraRadera