tisdag 14 mars 2023

Drycker Och Kaffekapslar

Kanske något märkligare inlägg men man gör vad som faller en in.
Köpte den igår och drack upp lite senare visst det var säkert blåbärssmak med lite märklig bismak. Såg att det fanns andra smaker som inte fanns hos den kiosken.
Den hade väl varit intressant ifall det är apelsin eller vilken smak det nu är.
Den hade också varit intressant att prova om det är någon citrusfrukt eller vad bilden nu föreställer.
Svårt att veta vilken smak det rör sig om när texten antagligen är Vietnamesiska men det ser ut som bär av något slag kanske skogsbär, hade ju varit super ifall det var en trevlig mix av blåbär och lingon.
En kaffekapsel man provade september 2022 eller tidigare var denna vilken är värd att beställa igen! Rätt mängd dessutom då är det värt det.
Även denna kapsel har man fastnat för och kommer att beställa framöver.
Samma kapsel som den namngivna i sin prakt. Med maskinen medföljde "smakprover" på olika sorter som mängd kaffe de gav. Denna kan ha varit en av dem.
Stormio heter tredje sorten som är både rätt intensitet och mängd. Sedan får man söka sig fram till en fjärde sort när tillfälle ges. Can a biz tro.

Mindre bra att de inte finns i livsmedelsbutiker eller ens där man köpte maskinen!

2 kommentarer:

  1. Alltid uppskattat med läsk och riktigt kaffe! Dyra kapslar men ALLT har blivit absurt dyrt! Tur man aldrig har några som helst ärenden till bolaget längre, var ju tillräckligt blodigt på 80 och 90 talet! Numera kan man inte förtära alkoholhaltiga drycker pga medicinska skäl kombinationen alkohol och mediciner kan bli dödlig konsekvens. Hellre livet än berusning!

    SvaraRadera
  2. Blåbär hade lite märklig bismak skulle vara intressant att smaka de andra för att se huruvida de har liknande bismak. Kaffekapslar är väl att det är enkelt smidigt och snabbt att tillreda en kopp kaffe. Kan bli dyrbart att köpa både bryggkaffe och kapslar men det får bli när ekonomin tillåter.

    SvaraRadera