fredag 10 mars 2023

Kaffet Har Blivit Chockerande Dyrt!

Från tidigare strax under 60 kronor till dagens inköp!
Kanske inköpare testar nya sorter när de tar hem ljus rost? De allra flesta i samhället är nog mer van än falla för svagare än mellan rost visserligen variation kan bli upptäckt av andra "toner* och smaker andra kanske uppskattar kaffe och vägrar övergå till te vem vet.

Många baxnar och trots att tidpunkten var närmare när folk slutat sina arbeten var det tillräckligt glest för att man skulle kunna strosa obehindrat.
Fresh Falafel kändes rätt, vilket det är! Dock sällan priset 55 kronor men det är klart så mättande produkter kostar och många kanske de flesta har råd, de går dock efter tradition och rutiner då blir det något chark aldrig veganska alternativ. Det är deras val och valet är fritt.
Det enda positiva var halstabletter som var bra pris annars stod man och tvekade ställde först tillbaka butikens sista paket mellanrost de andra var märkligt nog ljusrost, har inköparen fått delirium? Hur många kommer att köpa ljusrost egentligen!?!? Dessutom viktigt komplement fanns inte heller så det blev att besöka andra butiken. De hade.
Den burken blev påfylld, 250 gram. Påsens innehåll 340 gram! Lagom när det är komplement kaffe och inte ordinarie för då hade det blivit ekonomiskt slöseri.

En snabb tanke dök dock upp: har de bildat kartell månntro? Ena butiken hade Milea andra inte däremot hade de Lavazza vilket första butiken saknade. Lurt, känns som de i hemlighet bildat kartell. Bra att ena butiken åtminstone hade Falafel wrap. Nåja, kan nog bli bra till slut. Can a biz tro.

4 kommentarer:

  1. Lurvigt! Blogger startar inte! Blockering pga många användare samtidigt. Det är klart lååångsamma handlingar kvicka beslut nåja, inte orkar man bry sig finns så möe annat man gör så vill det trilskas medvetet varsågod!

    SvaraRadera
  2. Risken finns att det inte är någon kommunikation, luddigt underhåll eller annan icke-orsak men det är inget att bry sig om! Vad som fungerar och fungerat har ju så gjort ibland får man vara nöjd med det lilla hur Nano det än är eller verkar vara. Hemliga granskningar sker nog frekvent av spioner vars jobb eller uppdrag går ut på att bevaka för att ibland på falska grunder och vidare påhittad utredning fälla åtskilliga oskyldiga för att besluten säger så när lagen inte räcker till. Snurrigt? Inte i dagsläget, då är det redan gamla och inaktuella handlingar.

    SvaraRadera
  3. Vem behöver kaffe när det finns heroin? sa Frobbe Heroin? Aldrig nödvändigt bättre med CBD då sa Tjaba. GHB är för sånna där sa Frobbe syra är väl tillräckligt sa Maja nä det finns bättre när livet inte är en kär sa Brajan...

    SvaraRadera
  4. Kompletterade inlägget rättvist med bild på kaffet mellan rost vilket även det andra är vars bild man kompletterar med. Blir annars lätt förvirrande som vilseledande vilket aldrig varit undertecknads avsikt! Det får politiker, myndigheter, byråkrater och andra likställas stollar ansvara för.

    SvaraRadera