söndag 19 mars 2023

Ja Vad Kallar Man Detta?

När man köpte dom elektriska värmeljusen tvivlade man på att timer funktionen verkligen skulle fungera!
En märklig (?) Keramik kyrka där man haft levande värmeljus tidigare blev ett klart objekt att ersätta de levande värmeljusen med elektriska värmeljusen när man inte vill ha brand 🔥 i fönstret där det hänger en gardin. Mycket och det mesta är mer eller mindre försedda med timer funktion så även elektriska värmeljus.
När fönsterbelysningen släckts även den timer så lyser det rätt mysigt ändå. Nix, är inte ens ansluten eller tillhör något religiöst samfund utträde ur kyrkan för snart 22 år sedan så man har objektet likt en dekoration som lyser upp lagom mysigt och inte mer (eller mindre).
Alltid är det någon eller några som avskyr eller ogillar det men när allt kommer omkring är det ingen som ser eller hör för de är upptagna med att springa runt med mobilen i handen och hålla koll på alla sociala medieplattformar! Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Trevliga attiraljer kan betyda mer än att kastas i soporna när man inte är lagd åt "kasta allt gammalt - köp nytt" som tyvärr alltför många är och det är anledningen till de växande avfallsberg som skapas, containrar hos återvinningscentraler som fylls på nästan nolltid! Är man inte ekonomiskt oberoende som kan handla frekvent och bidra till volymer ton avfall per år kan man vara den som istället behåller, tar tillvara det man köpt och mer sällan som oftast motvilligt avyttrar något annat än i yttersta nödfall. Sådan är man när man är motsatsen till född med guldsked i munnen.

    SvaraRadera