onsdag 15 mars 2023

Onsdag 15 Mars

Ytterligare en dag avklarad. Blev täckbyxor i morse visserligen inte -20°C men cirka -15° eller svalare. Blev lite handla efter jobbet.
Falafel wrap dyr för att vara så liten men ändå tillräckligt dryg för att mätta. Trocadero den enda "synden" man dricker för den är både god och läskande.
Igår tog man en kopp Stormio och det kändes bra! Lagom det mesta när man dricker Intensivo på jobbet.
Blev en Intenso ikväll och det är fint med skumtäcke på ytan. Smakar utmärkt så
Av de 6 sorterna blir det 2 eventuellt 3 man kan beställa nästa gång man beställer. Man vill helst ha 230ml när det täcker och räcker till koppen. Visst är de vackra kapslarna i olika färger nackdelen är att somliga är 40ml andra 105ml när samtliga borde vara 230ml! Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Aluminium koppar inget vidare bra när aluminium bidrar till sämre av det mesta hälsan i synnerhet. Aluminium ingår i vaccin och har orsakat autism vilket är främsta ämnet att så göra! Medvetna vet detta vilket gör att de blir anti vaxxare per automatik.

    SvaraRadera
  2. Frågan är och förblir: vart lämnar man dessa? Om man ska "återvinna" dem??? Lär bli traditionella åvc via de containrar som finns där tar nog inte kapseltillverkare något som helst ansvar! Annars hade de skickat med någon påse att returnera tömda kapslar i.

    SvaraRadera