söndag 26 mars 2023

Det Var Som...

Fick för något tag sedan veta att ett musik magasin man prenumererade på 2001-2002 hade upphört. Close up magasin var namnet och enligt uppgift höll den mellan 1991 och 2019. Orsaken varför man inte visste var att man bara var prenumerant mellan 2001-2002 och erhöll CD skivorna #47 - #57 vilka man omgående alltid konverterade till Mp3 som med mycket och det mesta för övrigt. Skivorna var ibland den bästa behållningen när magasinet kunde vara av mindre betydelse.
Har till denna dag fortfarande kvar många av dem. Därav denna bild på #56 och #57. För mindre bemedlade som inte vet så är fyrkant ursprungligen nummer! Alltså varken fyrkant eller "hashtag". Som tur är har man sedan tidigare konverterat till Mp3 och därefter låtit skriva hela samlingen till CD-R disk, då som säkerhetskopia ifall datorns bräckliga hårddisk skulle upphöra att fungera. Som tur är kopierade man all musik och mycket mer till en extern hårddisk på 1Tb som man har väldigt mycket nytta av idag när man inte har någon dator eller laptop alls! Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Fick låna en laptop som man genomfört överföringar genom annars hade det likt livet gått åt Flanders med alltsammans! Precis som med det mesta tröttnade man på metal musiken och fann ersättning för den genom annan musik samtidigt som man gjorde en del eget vilket fick ventil 2007-2010 med lilla Boss Micro BR som man spelade in 100 tals låtar på. Nåja det är en historia för sig.

    SvaraRadera
  2. Får väl säga som en bonn-Anders tacka vetja kåntry hä ä bra hä å så hårdråck jåmännvisst jåmänn så ärä ju präcis så ärä.

    SvaraRadera