onsdag 8 mars 2023

Självcentrerade Mumrikar

Skiter man hundra procent i! Ingen nåd till sådana stofiler och stolpskott och mindre bemedlade. Så var det sagt. Vidare.
Bra när man har hållbara lås till viktiga ytor som utrymmen. Det skulle man haft när man drabbades av ovälkommet intrång i förrådet 2019 och det av insider brottslingar! Då satt det ett enkelt plåtlås Abus vilket dom enkelt knäckte. Förluster? Hävstång till garagedomkraft och en vinkelslip/kaprondell i övrigt tycks det mesta finnas kvar där. Bra när affektionsvärde motverkar marknadsvärde vilket det mesta man har gjort och gör!
Svalare grader ute ikväll vilket gör att man kan skatta sig lycklig och nöjd att man är sjukskriven för närvarande.
Även om det inte är bitande kallt är det högst olämpligt för någon med den diagnos man har. Flackande temperaturer har blivit påfrestande för hjärtat och omloppsbanan dvs blodet. Det hänger ihop med ryggvärk, infektioner, värk i leder och ligament. Stark kyla utsätter en redan utsatt kropp för dubbla påfrestningar. Idioter är de som tror annat. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Värken i ryggen och leder tar på krafterna och psyket i rejäl utsträckning. Infektioner bildas när kroppens värme kyls ner och man kämpar på i motstrid tills kroppen säger ifrån då gäller rehabilitering tillräckligt för att man ska kunna återgå (motvilligt) till jobbet. Onsdag 8 mars och påhittade internationella kvinnodagen påhittat när det främst gynnar kommersiella intressen snarare än temadagen är tillägnad då kan man räkna bort just detta datum och utse årets övriga dagar till ändamålet!

    SvaraRadera
  2. Man bör alltid vara ersättningsbar på jobbet och inte en nyckelperson som löser problem (utmaningar) andra skapar! Det befintliga låset ser inte ut likt ett enkelt Abus lås! Kallt när bilderna togs och strängare i morse -25°C. Rent livsfarligt för de med hjärtproblem när hjärtat lätt blir överansträngt när det ska pumpa runt blodet för att allt ska fungera och kroppen ska hålla värmen. Borde vara fler som är underrättade om det faktumet. Alla temadagar har grundläggande tanke om kommersiell verksamhet som vinstdrivande! Har alltid varit sedan temadagars begynnelse.

    SvaraRadera