fredag 3 mars 2023

Äntligen Helg!

Även om det är fredagkväll men hela kroppen och knoppen skriker efter rehabilitering och ledighet!
Fick tidigare i veckan en lampa som följt med till jobbet. Tog hem den för att kolla sedvanligt ifall den var hel eller trasig.
Så ser den ut utanför förpackningen och
Förpackningen (de måste haft bråttom)
Så ser den ut monterad i lampfot  färgerna är många, den snurrar lagom fort och tydligen är det någon motor i den. Man får väl se hur länge den håller.
Den man köpte hos Kjell och Company ser ut så och var dyrare än lampan på föregående bild men så är det här fristående armatur. Gjorde test att köra bägge lamporna och det blev en häftig upplevelse av färger i taket och längs väggarna. Finns dock ingen bild på det.
Köpte vykort för ovanlighetens skull och ett av dem är det på bilden ovan. Trevligt motiv och förr brydde man sig inte vilken årstid det var, man har påskpynt som kommer fram lagom till påsk även om man helt frigjort sig från alla former av religiösa tramserier.
Vykort med formen av ett ägg. Blir att skicka till anhörig även om man inte räknar med att själv få något. Personligen är det alltid tanken som räknas! När man skickar något kort av något slag.
Mycket man inte vet. Vilket iofs inte är det minsta märkvärdigt när man aldrig var ut på marknaden eller något (vad man minns?) Därav hade man ingen aning om det alls. Ungdomar idag är stolpskott större delen med noll respekt, noll moral eller begrepp om uppfostran. Slapphänta föräldrar eller fosterhemsbarn med volymer problematik. Mest troligt som sannolikt. Can a biz tro.

Måste vara 15 år sedan man var ute tillfälligt tog någon bira i öltält som höll på att blåsa iväg på grund av stormande vindar. Där och då tappade man sugen helt gick hemåt och köpte 1 pizza istället.

2 kommentarer:

  1. Disco LED lampan testades i morse innan man åkte till jobbet. Hann köra bägge två alltså lampan och den armatur man köpte hos Kjell och Company och det blev klart överraskande färgsprakande upplevelse! Trevligt med såna prylar när den gamla kupolen gett upp av okänd anledning, den började glappa i belysningen och till råga på allt var batteriluckan till fjärrkontrollen likt superlimmad så då blev det per automatik ytterligare ett objekt för åvc. Vykorten var och är vackra, blir dock att skicka 1 av dem andra kanske skickas nästa påsk. Slog på stort och testade 1 kapsel De Curio double espresso och den blev riktigt bra! Långt godare än förväntat! Kan nog hända att de utvecklat även de övriga till bättre kvalitet trots ett facilt lågt pris vilket är ytterst uppskattat.

    SvaraRadera
  2. Armatu disco globen kostade 200 kronor, disco LED lampan var gratis men kostar 100 kronor hos Rusta. Skönt att inte ha varken eget företag eller disco lokal eller liknande i dessa tider av uppsägningar, konkurser, nedläggningar och upphörande! Även om det skulle "bära sig" och eventuellt bli storslagen succe skulle man aldrig orka driva någon verksamhet.

    SvaraRadera