onsdag 29 mars 2023

Det Blev Vad Det Blev

Sicken fruktansvärd arbetsdag! Underbart att den tog slut men naturligtvis är man enda ansvarig som inte är OB (oplacerbar) så när man dök upp i morse var det att korrigera vad imbecilla lämnat.
Framsida av Uncut bild: LGK8 
Nåja, nog om det. Köpte motvilligt april numret av Uncut Magazine när det inte såg speciellt lockande ut. I jämförelse med Mojo Magazine som var dyrare och dessutom saknade CD skiva och Stalet Magazine som var bortplockat så återstod endast Uncut. Kan ju bli något det också.
baksidan av Uncut bild: LGK8 
Om inte annat kan CD skivan ge något i utbyte, det har varit sällan som både magasin och CD skiva varit en besvikelse.
Passade på att köpa lite efterlängtad läsk även om de kostar lite mer men det är de värda! Blev 2 stycken Vinto och 1 Rubicon Lychee. Citerar någon För Jävla god!
Rubicon Lychee utsökt god och läskande
Vimto läsk bild: LGK8 oemotståndlig!
De Barebells var allt annat än okej! Hårda, gamla och nästan utan smak! Köper man aldrig mer!!! Uncut Magazine har sällan gjort en besviken så man får väl se om det är läsbart av innehållet eller bara CD skivan som är uppåt. Can a biz tro.
Proffessionell bild från nätet.

Har laddat Doogee mobilen med mer musik man kan koppla av till när man åker busseländet hem. Återstår bara 1 filmapp så är det så varierat man behagar.

2 kommentarer:

  1. Första gångs lyssnar på Uncut Now Playing CD skivan. Låter väldigt lovande från första låten! Skönt att dom har bra människor som väljer skön musik som känns bra och framförallt avkopplande! Dom skivor som nu medföljer musik magasinen kommer man att behålla tillika magasinen! När de blir inaktuella får de nog plats i förrådet ja, magasinen alltså. Skivorna blir att "samla" i något lämpligt förvaringsarkiv man kan skaffa längre fram i tiden. Skönt att ha ny musik åtminstone för den definitiva balansen till det förflutna.

    SvaraRadera
  2. Kan nog aldrig jämföras med avgrunden dansbandsmusik! Det är så nära avgrunden man kan komma! Och kåntry missljud. Skönt att kunna ha trevlig och ffa underhållande musik som gärna tar en med på någon atmosfärisk drömresa i fantasins gränsland vilket ju är ett sätt att frigöra sig från vardagen och dess tristess! Musik är nummer ett när man verkligen vill kunna koppla ifrån allt negativt. Goda läskedrycker är alltid gynnsamt för sinnet. Men nog har Peter Gabriel blivit gammal det är ju några år sedan "sledgehammer" 80 talet typ 30-40 år sedan. Trevligt med de artister och band som fortfarande är vid liv när så otroligt många passerat som man kände till.

    SvaraRadera