söndag 19 mars 2023

Sömndag 19 Mars

Fick låna laptop av anhörig, främst för att kolla ifall egna externa hårddisken levde vilket det visade sig att den gör!
Inte direkt bra men man anklagar inte ägaren snällt av denne att låna ut den!
Visste att det var just det OS inte det bästa möjliga men alltid ett OS.
Man hade hel del problem att kunna komma ut på internet med den, gick genom allt möjligt som omöjligt utan att lyckas (förväntat med gråstarr på ena ögat svårt att se mikro text!)
Tur man har rikliga volymer erfarenheter när man slutligen lyckades komma ut på internet! Installerade olyckligt nog ett AV program som skulle vara GRATIS! men  innan fullständig genomsökning ville veta hur man skulle BETALA!!! när 60 dagar passerat - eländiga ockrare!
En länk till helt "gratis" AV program visade sig vara 3 BETAL alternativ!!! De får roa sig bäst de vill. Köper hellre på annat håll.
Vid försök att uppgradera till Windows 10 visade det sig som bilden ovan. Laptop är cirka 14 år gammal så det mesta är nog inte mycket att hurra över i den. Den fungerar och det får väl ägaren vara nöjd med.
Kände för att lyssna på lite gammal metall musik när man aldrig brytt sig om att försöka sälja bort skivorna. Har skivorna utgivna 94, 96, 98, 00 och 01
Försökte ladda ner bilder från nätet men det misslyckades så det fick bli såhär istället. Det hela började med ett halssmycke föreställande Lilith (Lilith?) Och bandets namn sökte sedan upp skivor med bandet och CD spelare gick relativt varm mellan åren 2000-2001 när man tröttnade på det bandet. Can a biz tro.
Var ut på affären och skulle bland annat köpa hamburgerbröd men det fanns inte och sorten var slut märkligt nog. Många livsmedel och varor som ser ut att vara slut när hyllorna gapar tomma. Man orkar inte besöka samtliga butiker så man får se till veckan som kommer.

2 kommentarer:

  1. Somliga foton blir sämre men man kan i alla fall se vad de föreställer. Lyssnar för närvarande på gammal metall musik skivorna är till antalet 6 sedan tröttnade man helt på den genren 90 tals Black Metal Sålde 2-3 tygaffischer med bandet och 1 med annat black metal band Svenskt. Det är nog cirka 21 år sedan man lyssnade på just det man lyssnar på för närvarande. Man känner? Absolut ingenting! Den tiden är för länge sedan förbi. Laptop kan komma att bli något vid rätt tidpunkt och tillfälle. Livsmedel är nödvändigt och visst hade man kunnat bli besviken men det är som att lägga energi på helt onödiga irritationer när man vet att tids nog dyker det upp.

    SvaraRadera
  2. Vill man läsa vad som står på bilderna är det bara att dubbelklicka eller hålla med ett finger på bilden så kommer man till extern sida och kan se vad det står! Enkelt. Cradle Of Filth var väl hyfsade 1 par skivor sedan tröttnade man väl rejält på sångarens hesa skrik och texter man sällan hörde. Ibland tycks livsmedel sina otroligt fort och inte sedan 2020 har väl butikshyllor gapat tomma ibland med ett meddelande ibland inte beroende på aktiv butikschef och personal eller att de inte hunnit sätta upp några meddelanden endast om varor uteblir en längre tid.

    SvaraRadera