fredag 24 mars 2023

Dödstrött!

Därför blir det som det blir.
Föga förvånande! Dela ut skattepengar.
Sprids säkert hit med resegrisarna.
Trist.
Du betalar! Dom spelar "loligt med lotteli".
Föga förvånande med klantskallar som tappar kaffeglaset på betonggolvet.
Nämen fy vad odemokratiskt, klart överflödiga ska få vara kvar och förpesta sina kollegors tillvaro...
Har man ju hävdat hela tiden, sent ska syndarna vakna övriga vaknar aldrig!
Ha ha ha den var bra 🤣
Höjningar? Då får de behålla sina varor och tjänster!!! 199 kronor styck allt annat är och förblir kapitalism!!!
Intressant för de som bor söderut men med frakter och för mycket resor hamnar och har dom hamnat här (dock lär de knappast bli långlivade i kylan)
Blogger superklant program som vanligt! Sabotage och terrorism det enda de är proffs på.
Ibland går det inte som det var tänkt imbecilla utgör stora skador helt i onödan. Retur öken! Så var det med det. Can a biz tro.

Ja, mars månad blev arsle månad likt föregående 2 och resterande 9! Inget förändrar ett förutbestämt katastrof år sedan får man se när man lever dag för dag utan några som helst planer eller planeringar!

2 kommentarer:

  1. När man passerat en viss ålder är alla kommande år katastrofala och jämsides befinner sig verkligheten som den tidigare aldrig sett ut enligt de som utger sig för att vara bättre bemedlade och visst har de delvis mindre fel. Naturligtvis lever man dag för dag utan att planera minsta lilla förutom toalettbesök kanske.

    SvaraRadera
  2. Kan knappast bli många kunder kvar när priset per rulle höjs med över 50 kronor, räknade för någon stund sedan och man har 7 lakrits och 6 melon kvar sedan senaste beställningen det räcker till ett tag framöver. Tyckte man att världen var snurrig tidigare så har den blivit 90 gånger snurrigare nu och absolut inget man kan göra åt det.

    SvaraRadera