måndag 13 mars 2023

Tur Man Upptäcker I Tid!

Satt vid frukostbordet sneglade på termometern som visade -17°C! I vardagsrummet var det något svalare.
Så ändrade planer på kläder när det blev täckbyxor och en jacka man använder privat! Kändes skönt med täckbyxor även på bussen.
På busskurens glasfönster satt några dekaler däribland denna. Kan nog behövas både upplysning som information hur skadlig den är ändå tror somliga att det är alternativ till kärnkraft och andra ämnen till el, värme och diverse lösningar på kort sikt bättre att ta reda på vilka konsekvenser det blir...
Fanta blåbär? Möjligt antagligen import från Vietnam. Inte dyraste burken man köpt då var "Friheten" dyrare!
Blir intressant att se vilken smak det är när mycket kan verka vara men är långt ifrån vad man hade kunnat förvänta sig!
Den för 34 kronor är 1,5 liters Trocadero den för 29 kronor var Vitamin Well Hydrate medan den för 24 kronor var nog Trocadero 50cl den för 19 kronor är Fanta blåbär (eller kråkbär?). Olika drycker men de fyller funktion och smakar bra för en sådan som undertecknad. Can a biz tro.
A-streptococker inte att leka med. I fredags trodde man att man drabbats av något men det tynade tack och lov!
Intressant att få veta var det fiktiva kontots fiktiva medel har gått till! Det är en bagatell att spendera andras framtida levebröd på temporära handlingar som mindre bemedlades förströelse! FA!

2 kommentarer:

  1. Var -20°C på morgonen på eftermiddagen när man skulle hem blåste det 6m/s och var endast 0.9°C på jobbet! Torv innehåller nog giftiga ämnen när det förbränns eller något. Huong Viet quat är import till Vietnam så drycker är avsedda för export till Vietnam. Den var hyfsat god med någon märklig bismak. Förkylning tycks man ha råkat ut för men man jobbar på när man inte är som små barn som skyller på vad som helst för att slippa jobba! Orsaken varför 3 banker kraschat i Usa framtiden ser väl inte alltför ljus ut och det utan att behöva spekulera djupare i orsaken till "utmaningen" de inte lyckas häva eller förhindra.

    SvaraRadera
  2. Tisdag 14 mars ytterligare ett ondskans datum i raden! -20°C är knappast att leka med och man ser nötter som trotsar med shorts och tunna plagg! Tids nog får de "valuta" för sina tilltag. Det visste väl de flesta sedan förr i tiden när det eldades med torv vilka konsekvenserna blev och blir men somliga lär sig aldrig av historia och att inte upprepa misstag repetetivt precis lika blåsta som... Det är väl tillsatser som inte faller rätt i våra breddgrader kanske som gör att det blir någon bismak i drycker. Är nog en rejäl mängd som åkt på invasiva streptokocker då gäller nog att ha rätt motmedel och inte det som gynnar avfallet. Det är roligt att spela bort pengar man inte har en susning var de kommer ifrån, svin träck som de alltid varit.

    SvaraRadera