lördag 25 mars 2023

Lördagkväll 25 Mars

Åkte till macken och tankade. Drivmedel är bra för bilen och nödvändigt för att hålla den vid liv. Känns inte bra när man var tvungen att låta den vara oktober 2021 till maj 2022 men inget kunde man göra när fläktrem gick av och kostsamt blev kontentan av det. Sällan kommer olycka ensam som anhörig brukade säga.
Blir inte många liter men åtminstone så att man klarar sig till det man behöver bilen till! Som tidigare idag när man åkte till schtan och handlade vad man behöver för kommande månad tobak och foder till fiskar, räkor och grodor som även får alg wafers och flingfoder som komplement.
Åkte till detta och köpte ett mål mat som ytterst sällan händer. Visst har man blivit ekonomisk kanske till överdrift men när man konsumerar de mediciner man tvingas ta för hjärtat är det viktigt att att det finns livsmedel som gör att medicinen fungerar som den ska. Can a biz tro.
Hycklarna och deras tvång att uppmärksamma trams och fjanteri.
Light Hour? Ja, då kör vi då. 100.000 kWh per sekund! 10000 Watt och 70 ampere.
Mera mera bra för klimatet!
Fina färger på väggarna och i taket.
Sådär ja! Färgsprakande prakt i de små till förmån för allt! Hycklerierna når toppen.
Så är det som alltid varit där emellan ockrar de lokalt och regionalt!
För de nördar och nötter som det är viktigt att anteckna, oss övriga är det fullkomligt värdelöst vetande.
Låt de som vill tro det få göra så. Inte mycket mer att tillägga till det.
Endast verkligt insatta vet men i somliga fall är det bättre och mer hälsosamt hållbart att avstå ifrån inblandning i något som inte berör detta land eller dess invånare. En del går i döden för sina eller andras övertygelser. Så är det bara.

2 kommentarer:

  1. Earth Hour fanns varken på 50, 60, 70, 80 eller 90 talet! Spektakel för omvärlden makthavare som vill se vilka kasperdockor till slavar de dominerar över! Åt Flanders med hela rasket! När man gör Earth Hour varje dag och kväll övriga året behöver man aldrig bry sig och i synnerhet inte när man inte tillhör lämmeltåg eller fårflock eller annat socialsjukt utan bor ensam, lever ensam, betalar räkningar ensam och även allt för övrigt - ensam! Då kan pajasarna köra fingrarna i röven och hoppa omkring.

    SvaraRadera
  2. Hycklerierna har inga gränser! Earth Hour var är och förblir trams likt XR som är avlönade av bl a svinet GS och många fler! När kändisar (Joan R) säger sanningen "plockas" de bort från jordytan. Så fungerar det i denna värld av dubbelmoral och hyckleri som korruption och kollision. Gör man Earth Hour nästan varje dag kan man gott unna sig att ignorera och glömma hela spektaklet. Att allt är totalt upp och ner vänt gånger 50 är vardagsmat här och där sedan har vi haft makthavare som är stolpskott och nu sär!

    SvaraRadera