lördag 4 mars 2023

Willys Klockarbäcken Inget för Bilister!

Åkte en sväng med bilen längs E12 färdriktning mot det hållet.
Mycket snö lite asfalt spårigt och likt.
Kanske Svallet innan Brännland dubbelfil och det ser ut som att det snöat inatt.
Uppförsbackar raksträcka nerförsbacke
Bilburen konsument välkommen!? ALDRIG! Detta är baksidan av byggnaden och framsidan helt fel samt endast avsedd för stadsborna bussresenärer och inga andra. Ja, lite bilkörning en solig dag som denna! Höga snödrivor och rena snöberg omger hela handelsområdet. Parkeringar för riktiga konsumenter har endast MediaMarkt och K Rauta!

Så det blev fysisk butik istället där det finns parkeringsplatser! Axfood och lagrena Willys kan slå igen; adjö!
Hoppas kan man ju alltid att de försvinner likt Starbucks och andra kortlivade affärsrörelser. Can a biz tro.

Hellre bilar folk som går ut och in än något som ser öde ut som övergivet. Avion har man aldrig varit till sedan? Minns inte.

2 kommentarer:

  1. Skönt att ta bilen på en "motionstur" när den används så sällan då upptäcker man ju att den fungerar och hur väglaget är samt olika funktioner i bilen som fungerar bra, mindre bra och nästan inte alls vilket kan vara intressant att veta när man äger en bil som passerat 40 strecket med god marginal. Föga förvånande att Willys butiker inte är något att handla hos vilka erbjudanden de än har och hur mycket man än får jämfört med de traditionella affärerna. Positivt att bli uppdaterad om befintliga läget och hur tillståndet är med den "schtan" man personligen helst undviker till det yttersta!

    SvaraRadera
  2. Det viktigaste var att ta bilen på en tur så att man ser att den fungerar och det mesta gör så. Om utvecklingen funnits i samhället man bor i hade man aldrig varit tvungen att åka till schtan när det brister i samhället! 2 livsmedelsbutiker 1 hotell med servering 1 apotek 1 bensinmack 1 returcentrum några klädaffärer i övrigt inget mer av intresse. Resten blir beställningar när även schtan brister i utbud.

    SvaraRadera