lördag 4 mars 2023

Disco Glob 2016

Fann kvittot (spar som har!) på Disco globen som gav upp av okänd anledning, året man köpte den var 2016! Över 6 år sedan dock sällsynt sällan man lät den snurra och lysa så några 2500 timmar fungerade den inte snarare cirka 25 timmar om ens det!!!
Fjärrkontrollen vars batteri inte gick att byta på grund av limmad lucka!!! Nåja, drygt 7 år placerad men den var inte dyr endast 99.90 kronor så det överlever man när man köpt annat som höll månad eller enstaka månader och knappt det. Därför får Jula behålla sina varor och produkter!
Den kan ha fått någon störning när man upptäckte att TV fjärrkontrollen plötsligt styrde Disco globen när man riktade fjärrkontrollen mot den. Antagligen liknande signaler i bägge.
Reflektion: där kostar drycken 15 kronor kolsyrat vatten skall aldrig räknas som mat & dryck! Där har de gjort fel!
Där kostar den 24 kronor, hutlöst för 50cl kolsyrat vatten!!! Ice choc var svindyr 29 kronor för 25-30cl men så är det dom där också, föga förvånande! Nåja, köpt är köpt och kan inte ångras även om man velat såhär i efterhand. Ingen ekonomisk kris bara onödiga köp!
Den kapseln ger ingen mängd (8 eller 80cl?) däremot arom och knivskarp styrka! Märkte man vid första kapseln. Kapslar tillverkade i metall och silverfärgad plastfolie, blir åvc eller någon metallåtervinning för retur på egen bekostnad utförs aldrig!!! Hade de haft returförpackning hade man naturligtvis kunnat skicka retur på tomma kapslar. Nu är det ingen verklighet. Can a biz tro.
Fler har man 5 sorter till men orkar inte lägga energi på att fotografera dem kapslarna. Nespresso Vertuo finns filmklipp på internet.

7 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. JAMEN TA BORT DEN HÄR OCH NU!!! MB.

    SvaraRadera
  4. Man törs då kommentera här till skillnad från många andra! Emballaget till Disco globen är borta antar att det var traditionella "Anslut!" Som Jula använder sig av och använt i åratal. Bra att spara kvitton när man aldrig vet hållbarhet på dagens produkter som tyvärr tillverkas som "köp och släng för liten peng" vilket gäller det mesta från leksaker till elbilar som man kallar trampbilar med symaskins motorer. Tacka vet man de gamla trotjänarna som håller ihop i evigheters evighet!

    SvaraRadera
  5. Man törs då kommentera här till skillnad från många andra! Emballaget till Disco globen är borta antar att det var traditionella "Anslut!" Som Jula använder sig av och använt i åratal. Bra att spara kvitton när man aldrig vet hållbarhet på dagens produkter som tyvärr tillverkas som "köp och släng för liten peng" vilket gäller det mesta från leksaker till elbilar som man kallar trampbilar med symaskins motorer. Tacka vet man de gamla trotjänarna som håller ihop i evigheters evighet!

    SvaraRadera
  6. Blogger är "duktiga" klarar dels inte radera borttagna kommentarer sedan gör de dubletter på kommentarer, vad festligt. Blogger har nog övergivits av google för 20 år sedan och aldrig förbättrats eller uppdaterats på något sätt! Undrar om någon annan öht använder Blogger? De flesta som bloggar har helt andra webbplatser.

    SvaraRadera
  7. Man orkar inte engagera sig och söka lämpliga webbplatser där bloggar finns vilket man gjorde för 16 år sedan och fann...vad man fann. Däribland kunde man skapa egen webbsida vilket man betalade för men man tröttnade som med det mesta.

    SvaraRadera