söndag 5 mars 2023

Störande!

Att inte kunna somna när man borde men grubblerier gör att man inte kan.
Den minns man men inte att den såg sån utan vanlig modell av Rolls Royce och det var guld och inte ärtsopps gul så vad detta är kan knappast vara originalet för den blev krockad och skrotad enligt något man hört.
Den man minns hade 800 hästkrafter och med små justeringar fick ägaren ut 2800 hästkrafter. Huruvida det var ren lögn eller vad är idag irrelevant. Många historier modifieras för att passa dagens specialister och besserwissers, vem vet.
Orkade inte läsa om detta men det kan mycket väl stämma eller så har någon fått allt om bakfoten som är ett klassiskt uttryck från förr i tiden. Can a biz tro.

Ja, inflationen plockar väl allt livsmedel för alla oavsett ska ju drabbas av den även om alla inte drabbades av viruset och somliga inte alls! År 2020 när det bröt ut och snabbt var det i landet undertecknad drabbades inte där och då däremot drabbades man genom traumatiska upplevelser av dilaterad kardiomyopati vilket är vad man skrivit i tidigare inlägg!

2 kommentarer:

  1. Slocknade efter 04:00 men kraschad biologiska klockan gjorde att man vaknade 08:10 ändå sov man inget igår eftermiddag som man brukar istället blev det tvätta upp kläder och hygienartiklar som handdukar och städartiklar. Kanske var det som plussade på att man inte fick någon sömnro? Även besöket till Willys som uteblev. Har jäktat och stressat sedvanligt på jobbet och det tar ut sitt i längden som på bredden vilket gör att man kämpar på tills man brakar ihop vilket man snudd på nästan alltid gjort oavsett arbete eller bortanför arbetet på hemmaplan. Skillnaden är att hemma är det oavlönat och man kan ta rast och vila mellan göromålen. På jobbet har det aldrig existerat utan man gör mesta möjliga för att sedan insjukna av naturliga skäl! Värk i ryggen, händer, leder, knän, fotleder och det är med största sannolikhet hjärtat som signalerar till hjärnan som stänger av organen i kroppen och kontentan blir att man tappar balansen, svindel och yrsel gånger 10 ger försämrat hälsotillstånd.

    SvaraRadera
  2. Kebab? Det får de väl trycka i sig dom som måste förtära "schött" nä, själv föredrar man falafel och växtbaserade livsmedel och potatis 🥔 i olika former det närmaste djur man kan tänka sig är väl fisk, räkor och andra havsdjur som inte medför alltför många sjukdomar som landlevande djur vilka vars liv man hellre låter bli! Jo, bilen "monstret" hörde man talas om för 30-40 år sedan och såg bilder på och det var inte den på den bilden!

    SvaraRadera