torsdag 27 april 2023

När Närminnet Inte Står På Topp

Torsdagkväll och sedvanligt har man öst på med jobbet när man har latmask med ålderskris. Nog om det. Del av veckans kvitton när ersättningen landar på fel dag!
Inget firande bara ett bra mål mat man köpte igår. Elände när ersättningen faller in helt galet datum och dag när man inte får vara ledig och kunna handla fritt.
Halva priset på glass styckevis men även kartong så i morse fyndade man en kartong mäktigt goda glassar!
Kvittot på kartongen.
Det faller i lika kaos som mycket annat hade man inte haft kvitton hade man glömt att man köpte senaste numret av
Kvittot på tidskriften.
Ser ut att vara intressant, när annat är så monotont kan läsning bli en bekant kontrast vilket det varit och är! Hade nog varit intressant även för somliga andra som kan vara närmre berörda men de får köpa sina egna nummer! Nr 3 2023
Salladen var helt okej man var dock tveksam när man för några år sedan köpte en Ceasarsallad på Lidl och kräktes omgående drycken nyhet heter kiwi 🥝 och är inte mycket "nyhet" för den har varit med något tag.  Iced coffee har man köpt tidigare och är inget speciellt. Tonfisk/ägg mackorna var långt över förväntan men ack vad allting blivit dyrt!
Köpte tidigare passion nu blev det hallon och den var väl sidådär, vet inte ifall dom tar hem mycket för "sport" fanatiker? Can a biz tro.

Dom liksom övriga landets (livsmedels) butiker som ockrat till skyhöga priser vilket utgör ytterst begränsad kundkrets.  Närheten är det enda som "räddat" dem. Fruktansvärt trött efter dagens abnormt tunga arbete vilket det är! Tack och lov! Sista dagen för veckan imorgon sedan äntligen helg!.

1 kommentar:

  1. Livsmedel blev det också en sväng till affären och handla, sista blev middag på måndag kväll så det blev nödköp med räksallad med bulgur och mackorna. När man har diagnosen man har är det viktigt att ha tillgång till livsmedel genom att mediciner får för lite näring att verka vilket man har klara erfarenheter av sedan åren med Metformin. När man var yngre kunde man fika choklad och kanelbullar men ofta mådde man kasst vilket är ytterligare erfarenheter man har. Av naturliga skäl söker man med ljus och lykta efter veganska alternativ till chark och mejeriprodukter när man mår så mycket bättre på vegetariska och veganska alternativ. Trots att det kan bli "enahanda" ibland men hellre det än må dåligt av chark och mejeriprodukter!

    SvaraRadera