söndag 31 juli 2022

Klart Man Måste Äta Luns!

Med den diagnos man har är det bra att inta något emellanåt, luns exempelvis. Tidigare år innan man åkte på domen åt man det som smakade gott för gommen och det mixat med stressigt jobb, mikro vätskeintag typ vätskebrist och onyttigt leverne rent generellt.
Idag kändes det okej att beställa en måltid kallad crispy veggie meny och till det endast EN onyttig extra produkt smält ost. Till detta tog man dryck Fanta.
Mixa nyttigare med lite onyttigt är så sällan man gör så det gjordes och det smakade som det sig brukar gör.
Andra gången på 4 veckor är väldigt lite jämfört med för åtskilliga år sedan när man kunde dricka litervis med läskedrycker och lasta i sig super skrovmål till lunch och jättelik pizza till middag och ännu mer läskedrycker ibland avslutningsvis godispåse eller cocosbollar och annat dräpande. Cannabis.

Söndag 31 Juli 2022

Läsa utan att få tillåtelse att kommentera är som att stå i rättssal med munkavle! Kapital makt har så gjort mot omvärlden för att se vilka som godkänner och accepterar utan motstånd och strid.
Tillräckligt länge har man haft internet för att ignorera som förkasta gammal skåpmat likt det nedan. Trist för omedvetna, nya och förvirrade. De antar nog prenumerationer kors och tvärs och luras betala för sånt som förblir sparat dock oanvänt.
Föga förvånande när kapitalet är enda talande makten! Yttranden i majoritet kan tas upp men kvickare nonchaleras om det ej anses "tillföra något kapital"
Fler än undertecknad som får bli blåst på allt mot noll kunskap och prestation. Bara lögner om åtgärder!
Vad som skrivs är en sak vad i verkligheten sker tas sällan eller aldrig upp. Den kompensationen återstår att se om den utbetalas alls. Rätt som det är har det vänt och utsatt för transfusion blir ersättningsskyldig.
Antagligen några rika med miljarder följare som missnöjt beklagat sig!
Mycket avfall, ibland underhållande ibland rent avfall! Beroende på intressen och relevans, vinklade artiklar, lögner, floskler, konspirationer från maktens elit i syfte att fly undan den trängande sanningen i verkligheten. Cannabis.

lördag 30 juli 2022

Sista Helgen i Juli 2022

Skönt med helg för de flesta, utom undertecknad. Visst är det helg även för den som skriver, lagom temperatur men sol har lyst mer med frånvaro än närvaro!
Den flytande sörjan har långt kvar innan den är kung som pandemin! Cancer gynnar den dock liksom många andra sjukdomar och virus!
Alla idiot webbplatser: SLUTA tramsa med era kakor Tack! Man bojkottar webbplatser med dessa. Ni är knappast slugaste i släkten som envisas med den skiten!
Hela dagen har underhållet pågå och mest troligt till imorgon kanske måndag. Nyhetstorka? Har varit förr är nog mest troliga orsak att utföra "underhåll" då.
Då är det läge att ta en trevlig, tidlös bild på något tidlöst som detta. Har sett likadant ut i snart 10 års tid utom vintertid när det är täckt med snö vill säga. Cannabis.

fredag 29 juli 2022

Tredje Inlägg (sista för aftonen)

De insatta i händelser behöver varken konspirationsteorier eller livliga fantasier för att förstå sådant som robotar inte begriper.
Detta är liksom Sars/CoV2 utskick från naturligtvis hemlig vegetation och olika länder där endast *de* har tillträde. Vilka *de* är kommer att bli lika offentligt som all spårningsbar information som eliminerades innan 1944 av ansvariga för allt som utgick ifrån helheten!
I Kalmar där halterna mäts varje måndag per vecka, vilket kan vara skapligt men det finns åtgärder som kunnat användas år 2020 men bakom lyckta dörrar pågår planering för massspridning och vidareutveckling av befintliga ämnen...
Naturligtvis gäller det att hålla sig till tidigare uppmaningar tills nya direktiv om likt tidigare påhittade restriktioner beslut fattats. Hur länge detta är planerat att pågå? Minst ** år för eliminering av 50% av jordens befolkning. Cannabis.

1800 Selfies eller 3 Bättre Alternativ!

Det kan mycket väl vara sant. Unga kvinnor som tar 1000 tals bilder på sig själva för att välja EN eller max 10 stycken att använda sig av för att ladda upp till internet eller sociala mediaplattformar! Läst detta där unga kvinnor bekänner hur fåfänga de är.
Köpte något personligen aldrig tidigare köpt åtminstone kexchoklad. Liknande protein bar som finns men detta är kexchoklad istället, känns på den karaktäristiska smaken är antagligen protein kexchoklad och den var medel god.
Som sagt när man fotograferar vill man gärna ta en mängd bilder så att man kan välja bästa möjliga, precis som modellfotografer och sedermera de ekonomiska selfie kvinnorna. Överst och mitten är Doogee S59pro kameran medan den nedan togs med LG K8 kameran.
Läste att sjukhus är fullbelagda med smittade människor och siffrorna på antalet ökar markant vecka för vecka.
Finns något som fått uttrycket postcovid vilket innebär att man inte behöver vara smittad men symtomen finns hos människor ändå i olika former och tillstånd. Ibland funderar man på ifall det rör sig om det de nämnde tidigare som något neurologiskt genom att vetskapen om pandemin försätter människor i psykisk ohälsa och det kan ibland kännas värre för de utsatta än själva insjuknandet! Även att det är något som kan komma efter sjukfrånvaron som något av en slutkläm. Cannabis.
Ena dagen upp, nästa dag ner. Vore det inte på tiden att det likt data tillbehör infördes "dagspriser" eller marknadspriser som med allt hos somliga affärer och alltid plus moms? Drivmedel oavsett är populära ämnen som handgemäng kan uppstå för så varför inte införa dags eller marknadspriser!?

Halv Månad Avinstallation!

Sista fredagen på lång ledigheten och vädret har varit katastrofalt skit med fåtal glimtar drägligt! Hade varit bra att likt björnar gått i Ide under 4 veckor och vaknat utvilad och rehabiliterad på måndag.
Första tanken som dök upp var apkoppor när det är så mycket avskräde man läst om de senaste 2 åren, det ena groteskare än det föregående. Nä, den tabloiden brydde man sig aldrig att gå in på när övriga dasspapper är så kapitalkåta att de låser artiklar och värst är de som låser nyhetshändelser. Såna borde låsas fast på öde ö och aldrig ens få simma tillbaka!
Låter lite som de hypokondriska "nu mår jag bra...nu mår jag sämre...nu känns det bättre...men nu mår jag riktigt illa...". Ser ut som att det blir sänkning ena dagen höjning dagen därpå osv. Nåja, bara man tror man är fantastisk och cyklar till jobben, köper trisslotter och drömmer att man var 30 år yngre permanent så löser sig allt av sig själv.
Avfalls applikationer är bäst att avinstallera för gott när allt innehåll försämrats så att inget är att se, höra eller bry sig ett dyft om. Den applikationen ser ut som utrymmet för drivmedels påfyllning av somliga fordon! De kunde byta logga mot en container med inkluderade soptunnor i, det hade passat utmärkt när mediaplattformen funkar likt en enda jättelik hela världens avfallstipp. Cannabis.

torsdag 28 juli 2022

Sista Veckan och Köx...

Låter makabert märkligt att jämföra solande som var en spridd hudcancer bomb på 80 och 90 talen med rökning som alltid varit en hälsorisk bomb!
Naturligtvis är det så att när det händer sådant som kan försätta trygghet till risk vill ju ingen uppleva det sistnämnda. Sedan har de flesta antagligen själva upptäckt tryggheten med kapital i portmonnän och överväger risker med det mot möjligheterna. Kort kan bli skimmade, avlästa, avmagnetiserade och i värsta fall kapade! Kontanter kan gömmas så till den grad att ägaren själv glömt var de är gömd!
Det är bra när information framgår tydligt och sakligt UTAN några kommunistiska fasoner med krav på prenumerationer!!! Det borde fler lära sig!
Tråkiga upplysningar för de som i vildmarken och landsbygden är bosatta men förvärvsarbetande miltal från hemmet och eget fordon är enda möjliga kommunikation. De lär knappast klara av en chockhöjning där bränslet kostar 30 kronor litern. Då blir det mopedbil som kan bli färdmedel när dessa tar Nano minimalt med drivmedel!
Personligen kommer höjningar och sänkningar inte beröra bilen man äger och tankar när den sällan används och sist man tankade är lagom mängd kvar när den inte varit i bruk mer än tillfälligt pga det bränsle läckage som verkstad inte lyckats få bukt med! Cannabis.

Inräknat alla möjliga anledningar har man egentligen liten nytta av bilen när jobb var tredje helg är uteslutet pga hälsoskäl och all annan bruk främst är personliga utflykter för personlig service. Hade man haft insikt om att 14 år efter inköp skulle katastrofala händelser resultera i de konsekvenser man tvingats uppleva hade man aldrig köpt fordonet.
Vid kompletteringshandling fann man lakan till sängen. Först råkade man ta åt helsike för stort och förvånades att slutsumman blev väl hög så vid närmare titt upptäckte man att prislappen saknades där just detta lakan låg. Bytte och fick skillnaden tillbaka så nöjd och glad fick man något i alla fall.
Naturligtvis är det väl så att man skulle ha handlat sängtillbehör tidigare år innan inflationen men sällan stämmer det med tiden när det är behov av föremål och annat så det råkade bli idag istället. Upptäckte redan i vintras att det av märklig anledning var flera hål i den befintliga, även om man senaste tvättarna tvättat i 90 grader har lakanet från ÖoB hållit väldigt länge när man köpte det är 2018 eller 2019. De andra lakanen var begagnade när man fick dem och dom är för länge sedan kastade. Så är det helt enkelt. Bolibompa 😁

onsdag 27 juli 2022

Flickan DVD Film 2009

Minns när man köpte filmen att man då var ute efter något nostalgiskt. Handlingen utspelar sig sommaren 1981 och föräldrarna till flickan har planerat en resa till Afrika men får via telefon veta att dottern är för ung, de har 10 års gräns för medföljande barn och flickan är 9 år vilket gör att hon inte får resa med föräldrar och äldre bror.
Pappans syster lovar att ställa upp och ta hand om flickan men hon är i kärlekslivet och flickan blir lämnad ensam...
Det är alltid bekvämt med DVD video när det finns val alternativ som trailers, syntolkning, inställningar och scener vilket man nu vill väljer man enkelt.

Fördelen med DVD video är att man ser exakt när man vill utan att behöva passa tider samt kan se om filmen om man vill och har tid. Något som antagligen inte finns för de verkligen bekväma som skaffat streaming är extra materialet som kan bestå av bortklippta scener, ljudinställning, trailers, musikvideo, filmen och en hel del annat. 

I Spåren av Händelsers Förlopp

Är det väl föga förvånande att det sker vad populationen fruktat och fruktar.
Globala översättningar blir oftast torftiga och rena svengelskan som vrider sig värre än en bro i en omfattande storm! Så för de som naturligt inte kopplar finns en del så kallade översättningar.
Det är sånt här som gjort och gör att medmänniskor med lägre intellekt av olika orsaker luras inte får en fullständig information om händelser och många orkar inte bry sig vilket är det enklaste tillvägagångssättet. De som verkligen vill sätta sig in i något får i dagsläget hjälp genom internet och kan komma rätt men tyvärr kan faktum ha redigerats till personliga vinklingar och då har informationen gått förlorad. Förr i tiden fanns inte internet och då fick mindre bemedlade och liknande noll insikt. Cannabis.

Med detta kan man enkelt spå kontentan: spara slantarna ut till yttersta gränsen! Betala räkningar och försök att överleva trots hög arbetslöshet och mindre ekonomiska tillgångar! Skänk aldrig till olika instanser mer än kronor från pant av hittade flaskor och burkar! Lev snålt och köp aldrig från kapitalismens katedraler.

tisdag 26 juli 2022

Hade Man inte Förväntat Sig!

Att beställningen skulle komma idag men det gjorde den ju lyckligtvis! För endast fyra timmar sedan. Lika intressant att öppna paketet och finna de efterlängtade produkterna. Till mycket förmånligt pris som man skulle få betalat högt pris för ifall det hade funnits i någon butik alls!
Detta företag vet vad de gör och vad service är utan att strula till det som tyvärr alltför många andra gjort!
Varsamt och noggrant nerpackat och samtliga produkter var med så i framtiden kan det bli att beställa annat än vad man känner till och frekvent beställt hitintills.
Bilden på Hampa disksvamp i kartongen är främst för att visa hur stor den är när man trodde helt annat. Den blir att prova framöver helt säkert. Special produkter? Det enda hållbara kvalitets och ur miljösynpunkt! Cannabis.

Så där fick de snyta sig de som trodde annat gällande leveranstid än några dagar.

Se Om Sitt Hus 🏡

Så kom slutligen dagen man väntat 2 veckor på. Lång ledighetstider och kylskåp som frys nästan ökentomma! Även om vi alla gått in i tiden när kött och mejeriprodukter har lättare för att härskna och bli dåliga kan klart konstateras att det verkar gälla just köttprodukter och mejeriprodukter! Man kan nog utesluta sojadryck och växtbaserade livsmedel när dessa ju är i kylskåpet och frysen men även att tillagade verkar de behålla fräsch smak och konsistens.
Sojadryck så bra, njutbart och nyttiga! Finns andra sorters man kan köpa och dricka och den man konsumerar är en de har bra pris på! Hälsan till varje pris.
Pålägg till kommande veckor 2 är helt nödvändigt när man är åter på jobbet och växtbaserat pålägg är fenomenalt!
Naturligtvis måste man ju ha frukost hemma och vad passar väl bäst än osockrad musli och självklart skalade hampafrön. Nyttigt och bra så att Skadeciner gör sin nytta.
Livsmedel halvfabrikat är ett måste och dessa finns inte på restauranger annat än som special och det blir tyvärr saftigt ekonomiskt att vara bekväm och beställa måltider från restauranger och liknande!
Ett paket bästa kaffet blev det inhandlat för smak och arom är viktigt. Som komplement mixar man den bryggda kaffedrycken med specialbryggda drycken nedan! Får man personligen perfekt arom, smak och styrka!
Den burken var tom så det blev en påse med refill för den är utmärkt som komplement till Milea som saknar styrka och sedan funkar den superbra till mix på Espresso!
Två förpackningar av den är nödvändigt när de är utsökt god och klart nyttig det är ju fantastiskt att en hamburgerkedja satsat på växtbaserade livsmedel men det är klart det gynnar affärerna och det är ju så man håller huvudet eller näsan ovanför vattenytan!
Traditionellt blev det 2 stycken påsar med växtbaserade bullar för det kan man ju inte vara utan. Än så länge går det an och någon omättlig avfallskvarn är man inte så det räcker ett bra tag!
Notan för hela "kalaset" landade på en nätt summa som man får räkna med när det är blodigt dyrt som kostsamt att leva hälsosamt och nyttigt! Det är dock hållbart och man mår bättre än bäst på dessa livsmedel.

Det är klart sedan finns det de med oändlig fantasi, finess och recept i huvudet som gör mycket mer men hellre det som är nu än att hålla på och experimentera som mixtra och misslyckas! Cannabis.

söndag 24 juli 2022

Saxade Artiklar och Återkommande Önskemål!

Håller gissningar som förhoppningar är det ändå lång tid kvar och inga lösningar i sikte för de som redan haft det kärvt och kommer att få det än värre!
Alla medvetna känner till att alkohol är ett gift som borde...hållas i kassavalv och aldrig distribueras till annat än sjukhus, hälsocentraler och liknande instanser.
Saknar verkligen den produkten! Bränn de lagar som trotsar logiken och släpp det fritt med åldersgräns som med tobak.
Hade gärna sett att få tag på dessa till liknande förmånliga pris som tidigare när det endast är och ska räknas som kosttillskott! Det är exakt vad det är.
Utomlands finns källvatten med CBD trist när man inte får tag på det pga idioters påfund och mindre bemedlades lagstiftningar!
Ser väldigt skön ut den tvålen och är säkert mycket mer än så förmodligen helt fantastisk!
Hade varit bra att kunna konsumera dessa när Hampan är det enda hållbara på denna planet!
Sedan man upptäckte den har det blivit så och inget kommer någonsin att förändra det!
Hur man än försöker med lagliga grönsaker, nyttiga livsmedel och destillerat eller filtrerat vatten kommer man aldrig att finna bättre än Cannabidiol!
Lite imbecilla, psykosocial mobbing och föraktande förutfattade åsikter 🤣
Så gjordes falska bedömningar med total okunskap genomsyrad. Naturligtvis är det humor för de kunniga från mindre bemedlade.
Välkomnande logotyp för frisinnade realister.
Det önskemålet om en sådan byggnad kan bara sättas i verkligheten utomlands.
Billigare vattenfilter än det man beställde för 4 år sedan. Skillnaden är total.
Fann en intressant bild på olika sorters kaffedrycker. Saknas gör Wiener Melange och Lungo men dessa finns nog endast hos kaffeautomater. Cannabis.