tisdag 26 juli 2022

Hade Man inte Förväntat Sig!

Att beställningen skulle komma idag men det gjorde den ju lyckligtvis! För endast fyra timmar sedan. Lika intressant att öppna paketet och finna de efterlängtade produkterna. Till mycket förmånligt pris som man skulle få betalat högt pris för ifall det hade funnits i någon butik alls!
Detta företag vet vad de gör och vad service är utan att strula till det som tyvärr alltför många andra gjort!
Varsamt och noggrant nerpackat och samtliga produkter var med så i framtiden kan det bli att beställa annat än vad man känner till och frekvent beställt hitintills.
Bilden på Hampa disksvamp i kartongen är främst för att visa hur stor den är när man trodde helt annat. Den blir att prova framöver helt säkert. Special produkter? Det enda hållbara kvalitets och ur miljösynpunkt! Cannabis.

Så där fick de snyta sig de som trodde annat gällande leveranstid än några dagar.

4 kommentarer:

  1. Beställde i fredags och det kom idag vid 13:45 tiden. Det är fantastiskt när det rullar på så blixtsnabbt! Sedan får man prova de nya produkterna och med de redan prövade blir det inget avbrott i konsumtionen. Hellre två oanvända förpackningar som väntar än vara helt utan och tvingas vänta med procedurer pga försenade leveranser eller längre leveranstid än vanligt. Med erfarenhet av pandemin och det den orsakade har man alltid tanken åt rejält beställt än snåla. Snålhet bedrar som bekant vishet!

    SvaraRadera
  2. möjligt att beställa och få hem inom rimlig tid utan alltför långt dröjsmål! Aldrig fel när det är enda tillvägagångssättet sedan många år tillbaka. Hoppas bara de postorderföretag man har är lika pålitliga.

    SvaraRadera
  3. Så typiskt att applikationer har så svårt för att fungera fullkomligt som fullständigt, ska det vara så svårt för klåparna att hålla igång avfallen?

    SvaraRadera