söndag 24 juli 2022

Saxade Artiklar och Återkommande Önskemål!

Håller gissningar som förhoppningar är det ändå lång tid kvar och inga lösningar i sikte för de som redan haft det kärvt och kommer att få det än värre!
Alla medvetna känner till att alkohol är ett gift som borde...hållas i kassavalv och aldrig distribueras till annat än sjukhus, hälsocentraler och liknande instanser.
Saknar verkligen den produkten! Bränn de lagar som trotsar logiken och släpp det fritt med åldersgräns som med tobak.
Hade gärna sett att få tag på dessa till liknande förmånliga pris som tidigare när det endast är och ska räknas som kosttillskott! Det är exakt vad det är.
Utomlands finns källvatten med CBD trist när man inte får tag på det pga idioters påfund och mindre bemedlades lagstiftningar!
Ser väldigt skön ut den tvålen och är säkert mycket mer än så förmodligen helt fantastisk!
Hade varit bra att kunna konsumera dessa när Hampan är det enda hållbara på denna planet!
Sedan man upptäckte den har det blivit så och inget kommer någonsin att förändra det!
Hur man än försöker med lagliga grönsaker, nyttiga livsmedel och destillerat eller filtrerat vatten kommer man aldrig att finna bättre än Cannabidiol!
Lite imbecilla, psykosocial mobbing och föraktande förutfattade åsikter 🤣
Så gjordes falska bedömningar med total okunskap genomsyrad. Naturligtvis är det humor för de kunniga från mindre bemedlade.
Välkomnande logotyp för frisinnade realister.
Det önskemålet om en sådan byggnad kan bara sättas i verkligheten utomlands.
Billigare vattenfilter än det man beställde för 4 år sedan. Skillnaden är total.
Fann en intressant bild på olika sorters kaffedrycker. Saknas gör Wiener Melange och Lungo men dessa finns nog endast hos kaffeautomater. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Tja, drömma kan man alltid men tyvärr slås drömmar oftast sönder av verkligheten! Liksom beställningar kommer i rimlig tid under semestertider. Sista idioterna är inte ens påtänkta ännu angående förutfattade meningar. Sedan återstår att se hur länge till ockerflationen håller i sig, optimister gör bäst i att hålla babblan.

    SvaraRadera