lördag 16 juli 2022

Repris eller Ej (Vad Sägs)

Idag är det lördag och igår var man lite det som kallas "dagavill" när dagar går ihop och man inte riktigt har koll på vardag och helgdag.
Bild tagen på en av 2 affärer man handlar hos. Det har blivit begränsat främst pga inflation vilken man tycker varit sedan långt före år 2020 som vände upp och ner på allt i princip. Få är de att ha undkommit dessa 2 senaste åren och dess innebörd.
Nästan tom parkering vilket utgör hela dagar veckor in veckor ut.
En park som har sin egen historia gällande besökare men de 2 senaste åren har det nog varit lugnt och stilla där.
Efter att ha handlat i affär nr 2 passerar man detta hus, vad avsikten med bilden var vet man bara själv men det finns oftast en ursprunglig grund till att man tar bilder på det sätt man gör. Hade man haft kamera från livets början hade man sannolikt haft miljoner papperskort och digitala filer. Mycket eller hyfsad mängd har man på externa hårddisken och den rymmer volymer! Cannabis.

1 kommentar:

  1. Repriser kan vara nyttigt när mycket glöms bort och sedan anklagas de eller den för att inte ha gjort sin plikt som om någon skulle haft någon sådan alls när journalistjävlar kan sabotera främst för sig själva med avsikt att fiska prenumeranter till sin för övrigt reklamfinansierade bajsblaska!!!

    Nä nån skyldighet finns inte när allt och alla bara livnär sig på bluff, båg och svindleri. Bra inlägg!

    SvaraRadera