lördag 9 juli 2022

Lördag 9 Juli Vaknade...

"tittade på Majros..." Och så vidare sa uppläsare i ett barnprogram ur en kos dagbok. Var till affären när det var några delar man missat tidigare. Blir så när man kommer hem och inser vad man missat.
Kaffe något paket när allt blivit dyrare och inflation gör att butiker tvingas höja priserna på allt.
Potatiskroketter är ett måste så och även på långledighet så det blev 2 påsar av dem.
En glass för god att vara utan så därför blev det 2 lådor av den. När kroppen accepterar innehållet utan att man blir illamående eller magen vänder sig i smärta är det som det ska vara.
När man tröttnar på de traditionella bakverken och upptäckte av en slump att man mår bättre av dessa kan man unna sig det vilket man gör!. Cannabis.
Alltid gott med c vitaminer oavsett färg och form. Schysst pris avstår man inte emellanåt. Åka båt? Hade varit schönt men nu är det väl schvalun för det.

1 kommentar:

  1. Besökte hastigt "marknaden" men fann det faktum att det måste vara året när det var minst som sämst. Något enstaka stånd som skiljde sig från mängden annars var det liknande som fanns på 80 och 90 talen! Kryddor, popcorn, anis kransar, churros, t-shirts, mobiltelefon fodral. Hade varit intressant ifall något hade haft mobiltillbehör som laddningskabel och mobilbatterier. Misstänker att detta är en repetition av tidigare kommentar. Nåja, det tål att nötas.

    SvaraRadera