tisdag 5 juli 2022

Bilder Doogee Kamera

Provade visserligen kameran tidigare men fick aldrig fram något ens hyfsat så det fick bli annat på samhället istället.
Gigantiska bilder hur samhället såg ut historiskt täcker fönster i en fd butik.
Det märks att något är på gång det årliga som fick uppehåll 2020-2021. Nu är det på gång att återvända likt varje år utom just nämnda år.
En av butikerna man handlar hos med parkeringen i förgrunden. Vänder man sedan huvudet åt andra hållet hittar man
En skön, lugn, grönskande park med buskar, liten fontän, bänkar och mysig belysning. Tvärs över vägen finns andra butiken man handlar hos. Cannabis.
I butiken tvärs över vägen fann man flera av dessa juicer. När man vände flaskan ovan upp och ner såg innehållet mindre smakligt antar att kombon äpple och hallon låter bättre än de passar ihop.
Färgad plast? Ser så ut på bilden till viss del. Etiketten är lika vacker och inbjudande, förförisk och beskriver innehållet väl.
Köpte i alla fall ny sort som blir intressant som spännande att avsmakas i morgon (eller senare idag). Positivt att dessa drycker och andra rena naturprodukter tar mer utrymme än allt för övrigt som man ser med avsmak. Allt växtbaserat, soja, naturnära och charkfri som mejerifri är för den levande människan! Glutenfritt är också mycket bra och framför allt hälsosamt!

1 kommentar:

  1. Ser ut som att mindre objekt gör sig bäst i mobiltelefoner med mindre mp än den befintliga. Bilderna blir hyfsat skapliga i den befintliga trots allt, man har inte utforskat den på 1 par futtiga dagar jämfört med LG K8 som man haft i bruk i cirka 4 år och då blir det vad det blir. Känns ändå okej att kunna vara mild och informativ i en tid när allt mer och mindre är motsatsen.

    SvaraRadera