fredag 15 juli 2022

Jaha... okej... Jasså? mhm...

Så låter det ofta när människor uttrycker sig verbalt eller i meddelanden. Man märker klart skillnaden på så kallade förinlästa mantran i reklam sammanhang och privata dialoger. Kanske en av orsakerna att man inte orkar se eller höra reklam för vad det än gäller!
Som tur är lider varken man eller akvarierna brist på vatten ännu. Skulle det uppstå något elände med vattentillgång har man minst 35 liter i dunkar varav 2 alltid i kylskåpet.
Tragiska kontraster! När andra sidor visar människor som lägger bud på bilar mellan 50.000 - 500.000 kronor! Då får det tydligen kosta men livsmedel ska tydligen vara gratis, helvetes dubbelmora!👿
Missuppfattningar blir uppenbara. Det är Android och iPhone som är dum telefoner medan de äldre knapp och locktelefonerna är de enda smarttelefonerna!
När allt är som det är men mycket aldrig var vad det skulle ha varit är det gott med en fikastund emellanåt. Kaffe med sojadryck och 2 stycken glutenfria mazariner delikata och energigivande 😋. Cannabis. Sojadryck finns överallt men Hans och Greta kan alltid länkas till nedan.

1 kommentar:

  1. Glutenfritt är självklart likaså köttfritt och mejerifritt. Tyvärr är ockerflation klart uppenbart! Man skulle vilja.... göra vad rättvist är med dessa ondskans Profitörer! Tyvärr är de dubbelmoral när de "skänker" till bedrägeri och motsatsen till fredliga händelser! Inte svårt alls att räkna ut den enkla ekvationen.

    SvaraRadera