fredag 15 juli 2022

Kontrollbesiktning Inte Helt Nöjd!

Kontrollbesiktning tidigare idag.
Det mesta gick igenom utom miljö som landade på 7.9 när gränsvärdet är 4.5 och det påverkar naturligtvis bränsleförbrukningen vilken är för stor i förhållande till effektivitet.
Man visste att man lät förvara hos syskon en viss flaska med ett speciellt innehåll. När man köpte den för åtskilliga år sedan fanns inget större behov av innehållet.
Upptäckte att man skulle haft den tidigare rentav augusti 2021 när det manipulerade bränslet kom. Hade nog gjort underverk för tanken och ledningar slutligen förgasare och motorn. Bra att vara efterklok idag hade det varit utmärkt.
En av alla funderingar man har är hur bensin booster går ihop med innehåll från flaskan ovan? Kollision? Explosion eller det ena före det andra? Det återstår att avgöra framöver för en skvätt av flaskan ovans innehåll finns i tanken, tillförde en skvätt bensin booster idag. Så får man kolla framöver hur reaktioner blir. Cannabis.

Pga förändrade levnadsvillkor med förmaksflimmer och hjärtsvikt har man inte kapacitet likt man hade i 25-40 års ålder! Med datorer lärde man sig dom och mycket kring den tekniken. 25 år av försummelse gällande bil, mekaniska funktioner och skruvande har gjort att man känner sig handikappad och trots att man försöker finns varken uthållighet och det i sin tur påverkar tålamod. Hälsotillståndet är det enda man kan konstatera.

1 kommentar:

  1. För närvarande är det förutom bensin 98 oktan naturligtvis även följande tillsatser blyersättning, K-skydd (alkohol), water remove och senast bensin booster. Vad som är frågan är huruvida varje tillsats komponenter kan kombineras eller mixas med övriga tillsatsers komponenter? Man har till viss del hört talas om att somliga tillsatser används den mängden som kan blandas med droppar av en eller två andra tillsatser. När det kommer till känsliga kemiska tillsatser blir det överkurs i komplicerade handlingar som man helst överlåter till professionella ledare men när det saknas får man tyvärr vara sin egen och dra nytta av lyckade handlingar eller handlingar med katastrofala konsekvenser. Det återstår att okulera på sikt. Jo, det blev lång kommentar på inlägget men det är av nödvändiga skäl.

    SvaraRadera