måndag 18 juli 2022

Naturligtvis Hade Man Rätt!

Tittade på lång sikt och såg då inte försämringar så man tog för givet att det hade fått lösningen på problemet.
Repris på bilden ovan kanske? Ser så ut men det är så man granskar ifall tidigare problem kvarstår vilket verkstad uppenbart aldrig gjort.
Utifrån och in på nedre kanten av luftfilterhållaren ser man fukten som antagligen är en blandning av bensin och kondens och detta tycks verkstad inte klara av att lösa. Då har de alltså inga riktiga mekaniker utan värdelösa datanötter som föga klarar något alls!
Kan hända att man tvingas byta verkstad och få problemet löst någon gång alls.

Men vad spelar det för roll när man är en fattig grovarbetare med kapitalbrist permanent för att renovera en gammal bil som måste renoveras förgasaren på men en verkstad som ger fullständigt blankt i det och bara ockrar för minsta besök med bilen! Helvetes jävlar vad less man blir 🤮 Cannabis.

1 kommentar:

  1. Som det är uttryckt tidigare. DIGITAL DYNGA förblir vad det är och leder till lathet, förslöade fd människor och för tidig död av mänskligheten på planeten! Se bara feta, fula, dumma amerikaner vars reaktioner är noll när oskyldiga barn i skolor faller offer för skyttar påverkade av yttre omständigheter och liknande. Hela världens befolkning oavsett var blir tagna på sängen av att sånt här händer. Märkligt nog.

    SvaraRadera