måndag 18 juli 2022

Dagarna När Är Borta och Förbi

Knepigt sätta rubriken som alltid. Det fanns en tid när det såg hyfsat ljust ut. När det fanns möjligheter att beställa sånt som var bra skulle det visa sig. När man kunde få tag på hampa choklad som var helt oemotståndligt god och visst kunde man väl prova på att tillaga egen genom att smälta choklad och tillsätta hampafrön. Kanske man skulle prova när man ändå har skalade såna hemma.
Vad som däremot blir en utmaning modell omöjligt är att framställa den fantastiska CBD oljan. Det skulle ha varit fenomenalt att kunna köpa liknande dessa 3 förpackningar som gick att beställa tidigare men tyvärr har företaget satsat på annat som känns anti-relevant.
År 2019 beställde man fast hampa tvål och naivt nog endast EN! Hade man vetat att de skulle ta slut hade man beställt minst 10 eller bäst 20 av dessa fantastiska tvålar. Då hade man haft ett bra framtida lager. De var ju inte gratis och som den fattige grovarbetare man varit, är och förblir hade man inte råd med mer.
Så är det ju! Hjälpa utbilda felinformerade människor fritt översatt till svenska. Myndigheter, byråkrati, rättsväsende som går läkemedelsindustrins ärenden och får säkert betalt för "tjänsterna".
Man får väl kolla upp om det finns nånting alls att beställa. Då kan det bli den nedan vad nu den innehåller. Hampa föredras men i nödfall tas annat.
En produkt som varit förvånansvärt dryg och härlig att använda är den nedan. God doft och antagligen så naturnära det går att komma. Hoppas kan man alltid att den finns att beställa. Ja, allt bra är beställningsvaror utom när man kan få tag på motsvarande varor direkt tyvärr på annan ort.

Visst kunde man leta på sökmotor men det är drygt och när man inte hittar i närheten ens av det man söker tryter tålamod och det känns som djupfryst kola i en bilmotor att fortsätta. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Myndigheter, byråkrater och politiker är vad de blev. De sistnämnda är inget annat än arbetsskygga parasiter! De stödjer motsatsen till allt förnuft naiva som valt dessa har haft förtroende för smicker och löften som politiker ändrar till den individuella synvinkeln när de vänt väljarna ryggen!

    SvaraRadera