fredag 22 juli 2022

Saxat Under Veckan

Aldrig annat än bittert att läsa sådant som är sant men tyvärr kan vi aldrig åtgärda en planerad hela världen utom några skada. Den förblir irreparabel enkelt uttryckt konsekvenserna tvingas vi alla leva med även om en ringa del av oss vill tvärtemot.
Har man haft någon mildare variant av det och erfarenheter av konsekvenserna där och då vill man ytterst ogärna drabbas av nyare varianter eller äldre. Så gammalt är det ju inte endast 2,4 år.
Smittspridningen i kombination med ockerflation i kombination med livsmedelsbrist och konsekvenser på konsekvenser så ser den närmaste framtiden ut som en tusen mila uppförsbacke i 85 graders lutning.
Föga förvånande snarare bekräftelse på vad man känner till sedan februari i år.
Man har bara väntat likt den cyniska man av naturen är detta utan att leva för det men med större medvetenhet än gemene individ som ruskar av sig allt för att kunna umgås med allt och alla likt år 2019 resa, festa, semestra i länder de tvingades avstå år 2020-2021 vilket uppenbarligen är prio 1 framför att överleva smittspridningens framfart. Socialsjuk ohälsa är och förblir en klar folksjukdom. Dom kommer att drabbas och vara saknade av naiva anhöriga och bekanta. Cannabis.

Tyvärr är förklaringen av cyniker lika falsk, missvisande och arrogant som de som sammanfattat förklaringen med avsikt att vilseleda sökande till grundlös luft! Alltså marklös under fötterna. Med insyn i omvärldens struktur och växande antal neurologiska sjukdomar däribland  den allmänt kända låtsas-diagnosen psykisk ohälsa tillåts inte sanningen ur verkligheten utan har modifierats för att passa det moderniserande samhället.

Not: moderniserande, under frekvent utveckling.

2 kommentarer:

  1. Klart konstaterat att vilseledning och vinklade spalter har olyckligt blivit majoritet på detta internet! Information som skulle ha varit fakta har tyvärr bytts ut mot överenskomna personliga politiskt korrekta åsikter! Allt annat var, är och förblir lögner och värre avföringsspridning på världens alla åldrar.

    SvaraRadera
  2. Håller helt med föregående kommentar! Bestrid allt illavarslande med alla medel möjliga!

    SvaraRadera