söndag 3 juli 2022

Studio 54 dokumentär

Filmen som bygger på verkligheten har man sedan 23 år tillbaka filmmusik på CD finns även det med mängder av härliga låtar från 70 talet!
Hamnade en bit in en dokumentären som tydligen tidigare visats 2019. Kände bara att den ville man se och såg till slutet. Väldigt intressant hur Steve Rubell med hjälp av kollegor kunde bygga upp en sådan fantastisk nattklubb där alla kändisar blandades med besökare och diskomusiken, alkoholen och droger flödade. Vad man finner märkligt är att Steve och en kollega öppnade en annan klubb vid namn Palladium, vet inte ifall det skulle ha något samband med den LP skiva man själv har vid namn Palladium 1986 men 3 år senare avled Steve i den på 80 talet obotliga sjukdomen på 4 bokstäver som de allra flesta känner till. Många var de att lämna livet på grund av den sjukdomen. Undertecknad har förstått sambandet mellan den sköna discomusiken som rent av exploderade på 70 talet och fick ett klart uppsving genom kanske just studio 54. Cannabis.

2 kommentarer:

  1. VAD I HELVETE HAR JAG SAGT!?!? SLUTA MED INLOGGNING! SLUTA MED LÖSENORD!! SLUTA MED VERIFIERINGAR!!! SLUTA MED BEKRÄFTELSER!!!!👿 NI GÖR ER BARA TILL IDIOTER MED ALLT DETTA AVFALL! jag ska kunna byta en miljard enheter UTAN minsta inloggning, lösenord, verifiering ELLER bekräftelse!!! Förstått???

    SvaraRadera
  2. Automatisk övergång heter det och skall uppdateras hos samtliga överförmyndare likt de som tror de gör gott men inte inser att användare överger ALLA dessa nät-pajasar! Skärpning Tack.

    SvaraRadera