måndag 11 juli 2022

Det Suger i Inflationens Spår

Först till något helt annat. Trevlig grafik när laddningskabeln satts i. Bilden nedan.
Önskat val av låst bildskärm. Stor och fin men känns ändå klumpig och med vikt på 340 gram kan man inte förvara den var som helst!
Medicin man använde tidigare, avregistrerades 30 november 2021, tack och lov! Den vomiterade man av!
Italien hade 600.000 fall så det bådar knappast gott för framtiden precis och fler kommer att halka dit! Mer doser mer spridning fler fall. Ett+1 enklaste matematiken.
Som vi alla drabbas av medan somliga butiker infört höjningar redan 2021!
Framtiden spår i konton djupa sår av inflationens ohämmade och vilda framfart får ...eh, ja.
Hade man inte tagit bilen i bruk hade ekonomi inte varit illa sjuk och mycket annat som tillför ibland man undrar när alla man kände avviker och dör. Människor lever människor dör få reagerar när de flesta varken ser eller hör. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Lika bra att hålla sig hemma och aldrig besöka familjemedlemmar, bekanta och absolut inte släkt! Som icke doserad klarar man sig bäst genom att undvika folksamlingar vilket gjordes i föregående helg samt aldrig bli robot 🤖 som alla nyttiga idioter! Som frivilligt låter sig injiceras av främmande komponenter och avregistrerade mediciner! Sista imbecilla har inte skådat dagens ljus 🕯️ eller mörker och vad blir ondskans elits nästa steg månne? Kul att det löser sig på sikt med nya mobiltelefonen även om det kommer att ta "något tag" att lära sig alla funktioner som märkligheter diverse applikationer medför. Rädsla för nya grepp är negativt i utvecklingens spår så länge det inte skapar djupa sår vilket återstår 😁

    SvaraRadera